PEDOFILI. Nu säljer pedofiler in sig som ”MAP” – ”minor-attracted-people” – med avsikten att få acceptans för pedofili. Många vågar visa sig helt öppet med bild vilket tyder på att en normalisering håller på att ske.

Fotomontage: Youtube/Twitter.

I ett försök att normalisera pedofili marknadsför sig nu pedofiler på nätet med det nya begreppet ”MAP” – som står för ”minor-attracted-people” (på svenska ”personer som attraheras av minderåriga”), skriver The Post Millennial.

I den växande MAP-gemenskapen, som sker framför allt på sociala medier som Twitter, tvekar pedofiler inte att helt öppet kalla sig för ”MAP” och söka kontakt med minderåriga.

Man har skapat en egen flagga som ser ut som en pastellig version av prideflaggan och försöker sälja in sin mentala störning som en ”sexuell läggning”. Pedofili är i själva verket en psykiatrisk diagnos och det är förbjudet att utöva sexuella handlingar med barn.

Målsättningen med MAP-rörelsen är att normalisera pedofili och att övertyga vidsynta liberaler om att tiden är inne att acceptera pedofiler som en förtryckt och marginaliserad grupp.

Genom att följa den mall som homolobbyn framgångsrikt använt för att få till den breda acceptans för att inte säga hyllande av HBTQ-rörelsen som är legio idag hoppas man vinna förståelse och normalisering för sin sjuka böjelse.

Vissa lär till och med vara för att lägga till ett ”P” för pedofili i akronymen, vilken då skulle bli ”HBTQP”.

Fler och fler pedofiler vågar i och med den smygande ökningen av MAP-närvaron på nätet att öppet framträda med bild och sin läggning trots all kritik som riktas mot dem.

En användare på Twitter skriver ”Fuck it, I have nothing to lose. Iam a PROUD MAP!” (översatt ungefär ”Fan, jag har inget att förlora. Jag är en stolt MAP!”) och visar ogenerat upp sig med foto.

Andra är mer försiktiga med att framträda med bild men ändå öppna med att de attraheras sexuellt av barn och att de söker kontakt.

Även om den nya öppenheten från pedofiler underlättar att identifiera potentiella förövare och att varna barn för dem, så är det faktum att de är bekväma med att visa upp sig samtidigt ett tecken på att pedofilernas mål att uppnå acceptans och normalisering håller på att uppnås.

Pedofili har krupit ner i åldrarna och till och med femtonåringar har idag problem med att de attraheras av småbarn.


  • Publicerad:
    2020-09-03 12:40