USA. Snoop Dogg har börjat näthata Arnold Schwarzenegger för att denne sänkte straffet för en ung brottsling under sin tid som guvernör.

ConantheBarbarian

Arnold Schwarzenegger som Conan Barbaren.

Den svarte rapparen Snoop Dogg anklagar filmstjärnan och politikern Arnold Schwarzenegger för att vara ”rasist” i en serie filmer som han har lagt upp på Instagram.

snoop dogg

Snoop Dogg.

— Jag hoppas att du hänger med Donald Trump så att jag kan ta er båda niggers på samma gång, säger Snoop Dogg bland annat.

Bakgrunden till hoten och ilskan från Snoop Dogg är att Arnold, under sin tid som guvernör i Kalifornien, sänkte fängelsestraffet för Esteban Nuñez som dömdes till 16 års fängelse för inblandning i ett bråk där en ung man knivhöggs till döds. Nuñez är son till en politiker som stod på samma sida som Arnold under tiden han var guvernör, något som har väckt frågetecken om det verkligen var rätt att sänka Nuñez straff eller om det var vänskapskorruption. Samtidigt så var Nuñez dom ursprungligen lika hård som domen för den person som tog på sig den dödliga knivhuggningen, vilket talar för att straffet kan ha varit för hårt.

nunez-sentenced_r620x349

Snoop Dogg menar att Nuñez profiterar från ”vitt privilegium”.

Hör Snoop Doggs utbrott nedan:

En stor ”kulturpersonlighet” i USA…

Källa:
Snoop Dogg hotar Schwarzenegger – anklagar honom för rasism och korruption


  • Publicerad:
    2016-04-15 12:45