SOLLEFTEÅ. Så kallad hets mot folkgrupp i samband med 15 kriminella asylsökares överfall på två svenskar i Sollefteå var bara en bluff som Polisen hittade på åt media. Det framgår med tydlighet efter att kammaråklagaren nu lagt ned ärendet. Någon polisutredning om de kriminella asylsökare som på film ses misshandla en Sollefteåbo utanför ICA Kvantum blir det dock inte.

Kammaråklagare Jimmy Holmgren lägger nu ned Polisens falska anmälan om åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp”. Sedan tidigare är Polisens falska anmälan om ”mordförsök” kastad i papperskorgen. Sannolikt var detta bara villospår Polisen lade ut som godsaker åt Västernorrlands vänsterextrema journalistkår.

Bland annat SVT har villigt fallit i fällan och publicerat flera falska nyheter om händelsen:

”Det var sent på kvällen den 5 maj som ett bråk i centrala Sollefteå där 15-20 personer ska ha varit inblandade urartade. Det hela slutade med att 27-åringen, enligt misstankarna, drog fram ett vapen och avlossade ett skott”, skriver SVT.

Men alla svenskar som sett filmerna vet att SVT ljuger. ”Det hela slutade med” att ett tiotal asylsökare grovt misshandlade en halvnaken Sollefteåbo. Något som både Polisen, åklagare och SVT låtsas är lagligt.

Bland de miljoner människor som sett filmklippen från händelserna på sociala medier är ilskan stor mot både de kriminella asylsökarna och mot Polisen som systematiskt anses stödja deras kriminalitet. Tre kommentarer från yttrandefrihetsforumet Flashback belyser tydligt de slutsatser folk nu drar av händelserna i Sollefteå:

Verkar mycket konstigt att man vägrar utreda överfallet av invandrargänget när det finns film på händelseförloppet.

[…]

Det är uppenbart att rättsväsendets främsta uppgift tycks vara att förhindra kritik mot massimmigrationen och problem som är förknippat med den.

[…]

Fattar dom inte att vi går mot ett inbördeskrig? Snart kommer Sollefteå se ut som Bollstabruk: bidragsberoende immigranter i ett förslummat samhälle med villor till rea-pris.

På Facebook är tonen betydligt kortare och hårdare. Ett fåtal politiskt korrekta grindvakter försöker systematiskt att utmåla kritikerna som lika dåliga som de kriminella invandrarna. Det går inte särskilt bra. För varje vänsterextremist som kommenterar går det tio helt vanliga Sollefteåbor som kommer med snabba, effektiva, och kraftfulla lösningar på samhällsproblemen.

Nästa steg kommer att bli att det går upp för vanligt folk att det inte är de kriminella asylsökarna som är den egentliga boven, utan de vänsterextrema svenskar som tagit hit dem. Och att det enda sättet att vända samhällsutvecklingen är att ”skicka hem” dessa, från riksdagen, kommunfullmäktige, skolorna och universiteten och ifrån det så kallade ”rättsväsendet”.

Denna medvetandeprocess är redan på gång. Det är tydligt att den starka misstro som många svenskar i åratal känt mot journalister nu börjar spilla över mot andra samhällsfunktioner som poliser, åklagare, politiker och lärare.

Se filmen från bråket i Sollefteå:

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-05-31 17:30