POLITIK. Soros-lakejen Annie Lööf (C) berättar i en intervju i Expressen att hon nu utsätts för ”respektlöst hat från vanliga människor” till och med när hon handlar på Ica.

Annie Lööf (C)

I en intervju i judiska Expressen berättar Centerledaren Annie Lööf att hon nu får motta alltmer hot och hat i både brev, mejl och fysiskt från människor hon träffar på stan.

— Jag har ju en säkerhet runtomkring mig. Men däremot säger det ju ganska mycket om människor i vardagen, som liksom släpper mjölkpaketen på Ica för att kliva fram och uttrycka sig på det allra grövsta sätt till en annan medmänniska, säger Annie Lööf.

Den liberala Soros-anhängaren Lööf har flera gånger den senaste tiden uttalat sig i media om hur hon allt oftare utsätts för ”respektlöst hat” på sociala medier. Hon har också sagt att hatet numera ofta kommer från ”vanliga människor”, alltifrån barn till äldre.

Lööf gör ingen hemlighet av att de hatiska uttrycken för missnöje med henne har ökat efter den så kallade januariöverenskommelsen, när Centerpartiet och Liberalerna valde att skrota den borgerliga Alliansen, för att istället samarbeta med Socialdemokraterna och Miljöpartiet och släppa fram Stefan Löfven som statsminister.

I intervjun försvarar Lööf överenskommelsen och menar att det var Centerpartiets förtjänst att Sverige till slut fick en regering:

— Varken Ulf Kristersson eller Stefan Löfven var beredda att rucka på sig, utan man stod i varsitt hörn med sin regeringslösning. För att Sverige till slut skulle få en regering var vi tvungna att sätta ned foten.

Hon tar däremot starkt avstånd från de centerpolitiker ute i landet som har valt att samarbeta med Sverigedemokraterna för att få ett lokalt fungerande styre på plats.

— Det är absolut ingenting som vi accepterar, slår hon fast.

Häromdagen presenterades en ny mätning från DN/Ipsos om väljarnas förtroende för partiledarna. I den mätningen rasar Annie Lööf från 41 procent till 26. Även ledaren för Liberalerna Jan Björklund rasar från 29 procent till 19, samtidigt som Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ökar i väljarnas förtroende från 29 procent till 35.

Källa:
Annie Lööf hotas och hatas på Ica – berättar i stor intervju


  • Publicerad:
    2019-03-04 12:40