Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sosseminister: “Vi har misslyckats!”

Av Redaktionen, 2017-03-28
redaktionen@nordfront.se

FRÄMLINGSINVASIONEN. Samordningsministern Ibrahim Baylan skriver idag en debattartikel på Aftonbladet om hur regeringen har misslyckat totalt med massinvandringspolitiken och förespråkar nu en ”total omläggning av politiken”.

Samordningsminister Ibrahim Baylan tillsammans med partikollegan Ilmar Reepalu, tidigare kommunalråd i Malmö.

Sveriges socialdemokratiske samordningsminister Ibrahim Baylan anser att regeringen har misslyckats med den förda massinvandringspolitiken. Detta skriver han i en debattartikel som Aftonbladet har publicerat idag.

Baylan menar samtidigt att detta inte beror ”på några enskilda personer eller en enskild regering”. Inte heller tycks problemet ligga i den massiva främlingsinvasionen som under en lång tid har plågat Sverige eller det mångkulturella experimentet i sig.

Istället pekar Baylan ut tre generella och något abstrakta fenomen som skyldiga: Kortsiktighet i den förda politiken, sena insatser mot ”problemområden” samt dålig samverkan mellan stat, kommun och det civila samhället.

Baylan menar att han som minister har försökt att ”gå till botten med varför insatser misslyckats”, vilket har hjälpt honom att ta fram ett recept på hur problemen kan lösas så att regeringen ska kunna fortsätta att bygga upp sin mångkulturella utopi. Enligt samordningsministern är det inte svårare än att regeringen nu gör en total omläggning av politiken och börjar satsa på långsiktighet istället för kortsiktighet, tidiga insatser istället för sena och slutligen en bättre samverkan mellan stat, kommun och civilsamhälle.

Som avslutning konstaterar Baylan att ”tiden är slut där vi upprepar samma misstag. Arbetet mot segregation är för viktigt för att misslyckas. Därför påbörjar vi nu omläggningen mot ett starkare Sverige som håller ihop.

Källa:
Vi gjorde fel – därför ökar segregationen


  • Publicerad:
    2017-03-28 07:50