SPANIEN. När den afrikanske mannen gick till våldsam attack mot en hund i Spanien hade han inte väntat sig att han själv skulle hamna på sjukhus. Men hunden valde att snabbt gå till motattack och bet nästan av den djurplågande rasfrämlingens penis.

Det var under förra veckan som en afrikan i den spanska staden Reus strax före midnatt gav sig på en hund. Afrikanen sparkade mot hunden, som tillhörde en av invånarna i staden.

Men hunden valde att snabbt slå tillbaka och bet afrikanen i skrevet, och när den skadade mannen försökte knuffa undan hunden blev han även biten i handen. Genom att skrika och hålla sig mellan benen lyckades afrikanen sedan påkalla uppmärksamhet och fick föras med ambulans till sjukhus.

På sjukhuset upptäcktes att mannens penis var svårt skadad. Hundens tänder hade lyckats bita sig igenom afrikanens byxor, förhud och ollon. Skadorna var så omfattande att läkarna på det lokala Sant Joan de Reus tvingades remittera afrikanen till Joan XXIII-sjukhuset i Tarragona för att där kunna få rekonstruerande och urologisk kirurgi på sin penis.

Enligt Voice of Europe återhämtar sig mannen fortfarande på Joan XXIII. Det framgår dock inte hur hunden mår.

Källa:
Migrant nearly loses penis after kicking dog in Spain


  • Publicerad:
    2018-09-20 12:00