DEBATT. Judisk makt-rörelsen i Sverige har fullständigt trasslat in sig i hyckleri, och nu passar vi på att ställa frågor till dem.

Judisk makt-rörelsen har inflytande över följande alternativmedia: Avpixlat.info, Dispatch International, Samtiden.nu, Sdkuriren.info och Nyheteridag.se. Visst är det ett märkligt sammanträffande?

Judisk makt-rörelsen har inflytande över följande alternativmedia: Avpixlat.info, Dispatch International, Samtiden.nu, Sdkuriren.se och Nyheteridag.se. Visst är det ett märkligt sammanträffande?

1. Varför censurerar ni och bannlyser alla kommentatorer som sprider information om judisk makt-rörelsen? Fakta om exempelvis ägandeförhållanden kan ju inte avfärdas som ”konspirationsteorier”, eftersom det handlar om fakta och inte teorier. Ni kan inte säga er vara förkämpar för yttrandefriheten ifall ni censurerar och bannlyser människor som uttrycker lagliga åsikter — antingen har vi yttrandefrihet eller så har vi inte det.

2. Hur kommer det sig att judisk makt-rörelsen inte bara äger ”gammelmedia” men även har märkligt stort inflytande över (mellan tummen och pekfingret) ungefär 50 procent av all alternativmedia? Har judisk makt-rörelsen ett intresse av att kontrollera massmedia?

3. Varför startade judisk makt-rörelsen massinvandringen till Sverige genom massmedial lobbyism i syfte att ”transformera” Europa till att bli ”mångkulturellt”; ett faktum som ni själva även skryter om? Nu då vi ser vilken utveckling ert ”mångkulturella” projekt tagit inser vi ju att det inte var ett särskilt lyckat drag. Ni gjorde det väl inte för att medvetet skada oss genom exempelvis våldtäkter, mord och förintelse av vårt folk?

Lyssna noggrant på varje ord som judisk makt-anhängaren Barbara Spectre säger.

4. Nuförtiden då mästerbluffen och tillika religionen — ”Förintelsen” — sedan länge är avslöjad, varför spinner då era publikationer vidare på denna groteska lögn? Varför vill ni få svenskar till att tro på något som inte stämmer? Varför vill ni detta?

5. Om ni ändå vidhåller att ”Förintelsen” inträffat, vad är då er kommentar till denna video, som visar att judisk makt-rörelsen redan 1915 gnällde om massmord på 6 000 000 judar? Varför har judisk makt-rörelsen rent av spridit dessa påståenden sedan 1850-talet? Det är väl inte så att ni försöker att lura oss?

En granskning på massmediala rapporteringar — från judisk makt-rörelsen — som talar om helt andra påstådda folkmord på 6 000 000 judar — daterade till åren 1915 – 1938. Dessa utrotningar påstås ha ägt rum långt innan den versionen av ”Förintelsen” — som vi fått lära oss om i skolan — ens hade påbörjats, läs mer här.

6. Varför hetsar judisk makt-rörelsen svenskar mot islamister? Det är ju ändå judisk makt-rörelsen som startat massinvandringen? Vill judisk makt-rörelsen att vita ska beskydda er nu då ni fått ert ”mångkulturella” Europa? Är inte det lite naivt att tro att vita människor, som ni medvetet försatt i ”mångkulturell” sits, ska vara så urbota korkade att de inte ser hur denna ”mångkulturella” utveckling tagit sin början från start?

7. Är det inte dags att judisk makt-rörelsens ”gammelmedia” tar sitt ansvar och ser till att avveckla det ”mångkulturella” projektet med tanke på den utveckling som europeiska länder tagit på grund av judisk makt-rörelsens lobbyism?

8. Varför ska judisk makt-rörelsen kontrollera centralbanker och massmedia i länder där populationen utgörs av en majoritet vita människor?

9. Varför vill judisk makt-anhängaren och tillika counter-jihadisten (en kvinna som Avpixlat lyfter fram gång på gång) Pamela Geller atombomba Europa?:

Och jag ber innerligt att ifall den ogudaktiga händelsen att Teheran eller dess jihadproxies (Hez’Ballah, Hamas, etc.) riktar kärnvapen mot Israel, att Israel hämnas med allt Israel har Teheran, Mecka, Medina …… för att inte tala om Europa. De utrotade alla deras judar [en motbevisad bluff red. anm.], men det var inte tillräckligt. Dessa monster fortsatte sedan med att importera nästa generation av judemördare [det var judisk makt-rörelsen som genom massmediala kampanjer gjorde Sverige ”mångkulturellt”. Idén om ett ”mångkulturellt” samhälle uppfanns även av den judiska tankesmedjan Frankfurtskolan red. anm.]. Källa.

10. Varför vill ni pådyvla svenskar era åsikter om att folkmordet i Palestina är legitimt? I grund och botten handlar det ju om att människor som bor i Palestina trängs undan genom massmord och etniska rensningar? Hur kan ett sådant förfarande någonsin vara legitimt?

Har du som Nordfront-läsare fler frågor att ställa till judisk makt-rörelsen? Posta en kommentar. Bra frågor integreras i artikeln.

Läsarfrågor:

11. Varför beskylls endast vita för slaverihandel i tidigare generationer? Slavmarknaderna i t.ex. USA var tvungna att stänga på judiska högtider och majoriteten av skeppen som utförde transporten av slavarna ägdes och bemannades av judisk makt-rörelsen. Judisk makt-rörelsen är även drivande i den vita slavhandeln av östeuropeiska prostituerade. Varför nämns inte detta i den massmedia som judisk makt-rörelsen kontrollerar?

12. Vad har judisk makt-rörelsen för intresse att leda Europas avveckling till att bli en mångkulturell världsdel?

13. Varför kommer inte Europa att överleva om inte judar får leda den avvecklingen?

14. Varför skulle Europa inte överleva om vi inte blev en mångkulturell världsdel?

15. Varför är det bara vita kontinenter som behöver massinvandring?


  • Publicerad:
    2014-07-24 12:20