Folkets marsch blev en stor framgång för de alltmer växande nationella krafterna i vårt land. Medan patrioter rakryggat manifesterade för ett svenskt Sverige gjorde de anarkistiska mångkulturförespåkarna bort sig. Inte heller de politiskt korrekta firandena runt om i Stockholm kröntes av någon större framgång. För att försöka inympa den vanliga medieföreställningen om patrioter publiceras så nu en nyhet som är allt annat än aktuell.

Nyheten går ut på att Masoud Kamali, regeringens utsedda ledare av den statliga utredningen om makt, integration och strukturell diskriminering, för två (2) månader sedan skall ha blivit överfallen i Uppsala av två män vilka Kamali hävdar var rasister. Enligt Kamali observerade han de båda männen redan på tåget mellan Stockholm och Uppsala eftersom de ”bar sig konstigt åt”. Väl framme blev Kamali enligt egen utsago överfallen av de båda. En av männen tog stryptag på honom medan den andre närmade sig med en kniv. Någon av de båda angriparna skrek även något i stil med”stick tillbaka till Iran med din jäkla utredning”. Tumultet pågick i ett par minuter och Kamali mottog även en spark mot revbenen. Masoud Kamali lyckades dock slå sig fri och ta sig från platsen mer eller mindre oskadd.

Experten Kamali som vi skrivit om i Nationellt Motstånd nummer 8, är av den åsikten att rasismen är institutionaliserad i Sverige och att i stort sett alla västerlänningar är utagerande eller potentiella rasister, och att det är detta som är grunden till ”invandrarnas” problem i Sverige. Något han nu själv påstås ha blivit handfast utsatt för genom detta överfall.

Det konstiga med det hela är att Masoud Kamali inte har polisanmält händelsen eller ens, så vitt vi vet, dokumenterat några skador. Det verkar heller inte finnas några vittnen till händelsen. Vidare tog det två månader innan denna nyhet kom ut till pressen, lagom till dagen efter ett otroligt lyckat nationaldagsfirande genomfört av patrioter. Själv menar Kamali att han slutat anmäla brott mot sin person eftersom polisen, enligt honom, inte tar problemen på allvar. Däremot hävdar Kamali att han berättat om händelsen för sina medarbetare.

Återigen; varför polisanmälde inte Kamali detta påstådda överfall? Varför publiceras inte ”nyheten” förrän nu? Av hävd vet vi att media och etablissemang aldrig försitter en möjlighet att försöka göra martyrer av sina frontpersoner. Men denna gång tog det två månader! Kan det vara som så många gånger tidigare det rapporterats om ”nazistiska” brott – en ren jävla lögn? Den slutsatsen är inte svår att dra. Några hundar ligger det begravda i alla fall, så mycket står klart. Och enligt media har inte heller integrationsministern Jens Orback brytt sig om att höra av sig till Kamali. Kanske förstår även Orback att det hela kan sluta väldigt genant. Lögner har ju en tendens att förr eller senare avslöjas.


  • Publicerad:
    2006-06-07 00:00