HUMOR. Att rodret till vårt kära land ligger i händerna på en fullständigt inkompetent marionett kan väl knappast ha förbigått någon. Personligen slås jag av förundran varje gång jag hör eller ser Stefan Löfven. Att någon så totalt opassande och malplacerad person kan vara statsminister och försöka lura oss att han styr vårt land känns väldigt surrealistiskt.

Stefan Löfven, sions hundvalp.

Stefan Löfven, sions hundvalp.

Det är mer än tillräckligt att följa partiledardebatter eller bara se honom göra sina trevande försök till att förmedla något slags förtroende eller pondus för att se odugligheten i vårt nuvarande styrelseskick. Hans ständiga klavertramp ser jag bara som ett stort sionistiskt finger i ögat på oss svenskar.

Här kan man tala om ren och skär chutzpah och varje uttalande och klavertramp Stefan Löfven utsätter oss för petar in fingret längre och djupare i ögat på oss. Föraktet hos dem som röstat på Socialdemokraterna börjar förhoppningsvis nå astronomiska nivåer och det kan omöjligt finnas några i deras led som på fullt allvar ser något slags nytänkande, politiskt driv eller förtroende i honom och ställer sig bakom denna katastrof till politiker utan att ligga vaken på nätterna och undra vart landet är på väg.

Bara det faktum att han inte ställts inför förtroendeomval av de övriga partierna återspeglar med mer än önskvärd tydlighet vilken charad hela vår demokrati egentligen är. Men demokratisk politik handlar som bekant inte om att ändra samhället till det bättre utan att klamra sig fast vid maktpositioner och vara bra goyims till herrarna som drar i kopplet.

Stefan Löfven har varit ”statsminister” i nära två år och exemplen på hans oduglighet kräver ingen större ansträngning att hitta och mängden av idiotiska framträdanden slår den som börjar leta med häpnad. Jag har här gallrat i skämskuddedjungeln och valt tio klipp som det gör ont att se på och även den mest stålsatte finner det nog svårt att inte vika med blicken då Sveriges statsminister får ordet….

10. Vi börjar med ett klipp från Stefans arbetsplats och får se hans briljans då regeringen söker mandat. Sällan har väl någon jobbat på Stefan lite speciella vis, för ”speciell” det kan man verkligen kalla honom.

9. Stefan arbetsplats sträcker sig dock utanför tryggheten i lilla Sverige, han träffar även politiker från de övriga nordiska länderna i sitt ”arbete”. Men var bara lugn, det kan Stefan också röra till. Här tror jag självaste Kurt Ohlsson skulle börja leta efter en skämskudde.

8. …och ute i den stora vida världen kan man också göra bort sig. Men det löser Stefan med ett avväpnande leende och världens stora ledare drunknar i hans charm…

7. Riksdagsdebatterna brukar man beskriva som sandlåda eller lekstuga och i Stefans händer blir dessa beskrivningar verkligen bokstavliga. Här ger han sig på den något mer vältalige Jimmy Åkesson med sina sylvassa påståenden om SD som han använt sedan sitt tillträde som statsminister.

6. Här gör Stefan ett besök i verkligheten. Man undrar om något av hans besök överhuvudtaget går in i hans medvetande eller om han bara stänger av. En bra goyim gör nog bäst i att fortsätta hata SD.

5. Här rätar statsministern ut några frågetecken på sitt personliga vis som vi alla kommit att förknippa honom med, kort och fruktansvärt förvirrande, osammanhängande och ologiskt.

4. Stefans mediaträningscoach verkar vara lika handplockad för jobbet som Stefan. Har man tränat upp en så välslipad retoriker som Stefan kan man nog sova gott om nätterna. Ibland skiner denne mediala katastrof på bästa sändningstid som en klar och pinsam stjärna. Här tar Stefan för en gångs skull ställning och är väldigt tydlig. Men man undrar om någon försökt sparka in en så här öppen dörr förut?

3. Ibland kan väl en groda hoppa ur munnen på den mest erfarne talaren. Men i Stefans fall verkar de hoppa ut som en forsande flod och ibland blir det fruktansvärt komiskt och fantasifullt.

2. Men ibland räcker inte Stefans retoriska förmågor till och orden flyr honom. Det löser han smidigt med fysiska tillrättavisanden och starka politiska argument som ”det är bara käbbel” och ”ta bort den där”.

1. Även om Stefan är vårt alldeles egna svenska rikspucko så ligger han verkligen i för att resten av världen ska kunna förundras över hans inkompetens. Se bara här hur han slår den amerikanske utrikesministern John Kerry med sin fantastiska karisma och pondus. Varning, här är det svårt att inte känna den skam som Stefan uppenbarligen inte har ett uns av i sin kropp.


  • Publicerad:
    2016-08-18 10:00