DEGENERERING. Demonregissören Steven Spielberg har offentligt uttryckt att han stöder sin adoptivdotter Mikaelas val av porrkarriär. I lördags greps hon för hemfridsbrott.

Mikaela Spielberg. Foto: Mikaela Spielberg/Instagram.

Tidigt på lördagsmorgonen greps den 23-åriga Mikaela Spielberg för hemfridsbrott.

Mikaela är den kände judiske regissören Steven Spielbergs adoptivdotter. Han har nyligen uttryckt sitt moraliska stöd för adoptivdotterns egna val av filmkarriär som porrfilmsaktris.

Under de senaste dagarna har dock adoptivfaderns ton ändrats något. Även om han fortfarande stöder Mikaelas karriärval, säger han sig nu samtidigt vara ”bekymrad”.

Mikaela med sin sambo Chuck Pankow. Foto: Chuck Pankow/Instagram.

Hon beviljades borgen med summan 1 000 dollar, vilken snabbt betalades. I enlighet med reglerna, hölls hon dock kvar i häktet i tolv timmar. Detta är standardförfarande vid hemfridsbrott.

— Någon har redan betalat borgen, det handlar bara om att hon måste sitta av sina tolv timmar, sade en polis som ville vara anonym.

Gripandet skedde mindre än två veckor efter att hon började sälja sexvideor via den judiska porrsajten Pornhub.

Hennes fästman som det nu spekuleras i var den som utsattes för hennes våldsamheter, är femtioårige dartspelaren Chuck Pankow.

Enligt Mikaela använder hon sitt jobb inom porren som ett sätt att egenbehandla sin ångest, sin bipolaritet, ungdomsalkoholism som hon säger nästan dödade henne, och sin tidigare upplevda övervikt.

I barndomen blev Mikaela föremål för närmanden av ”sexuella predatorer”. Hon hävdar att dessa inte fanns inom familjen eller i deras vänkrets.

Steven Spielberg med Heather Michelle O’Rourke och Drew Barrymore i knät. Bild: Twitter.

Flera barn i pappans nära krets har dock farit illa av att de har utnyttjats i Hollywoodindustrin, som Heather Michelle O’Rourke. Hon dog efter att ha medverkat i Spielbergproduktionen Poltergeist. Envisa rykten talar om att hon föll offer för en av de pedofilringar som opererar i Hollywood och andra delar av makteliten.

Drew Barrymore är ett annat exempel på ett barn som for mycket illa efter att hennes barnkarriär tog fart med Spielbergfilmen E.T, som producerades samma år som Poltergeist. Då var hon sju år gammal.

Barrymore lyckades dock komma ut levande från sin barndom efter åratal av behandlingar i ungdomen mot ångest och mot sin alkoholism som grundlades i åttaårsåldern.

Efter att Mikaela Spielberg börjat sälja porrvideos med sig själv på den judiska porrsajten, har en relativt het debatt om webbplatsens verksamhet tagit fart. Bland annat har en kvinna i USA, Laila Mickelwait, börjat samla in namnunderskrifter inför en kommande petition om att Pornhub ska förbjudas.

Mickelwaits avsikt med petitionen är inte att stoppa porr som samhällsfenomen, utan ett försök att skydda barn från våldtäkter och andra former av misshandel.

Källor:
Steven Spielberg’s porn-actress daughter jailed in Nashville
Steven Spielberg Is ’concerned’ Even As He Supports Mikaela Spielberg’s Adult Film Career
One American woman is trying to bring down Pornhub (but her fight isn’t against porn)


  • Publicerad:
    2020-03-02 15:30