MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront TV sände live från torgmötet i Kungälv där Fredrik Vejdeland, Simon Lindberg och Peter talade.

Under dagen höll Nordiska motståndsrörelsen torgmöte i Kungälv. Denna information har Nordfront gått ut sedan tidigare med gällande torgmötet:

Den 18 augusti höll Nordiska motståndsrörelsen ett mycket lyckat torgmöte i Kungälv. Mötet samlade 200 åskådare och Nordfronts livestream från mötet har i nuläget setts av över 12 000 människor.

Nu på söndag är det dags igen och då satsar vi på att göra mötet ännu större och bättre. Slut upp du med och lyssna på tal och diskutera med representanter på plats!

Under mötet kommer talaren, Fredrik Vejdeland, att förklara varför Nordiska motståndsrörelsen behövs i kommunfullmäktige och hur Kungälvs framtid kan tänkas att bli utan ett verkligt motstånd till den eskalerande utvecklingen.

Det kan även bli överraskningar på talarfronten med ytterligare talare, så slut upp i Kungälv så att du inte missar något!

Kom till Nytorget och lyssna på Fredrik Vejdeland och diskutera och ställ frågor efter talet. Du behöver inte hålla med om allt, eller ens något, utan alla är välkomna – sympatiserande som icke-sympatiserande.

Se torgmötet i efterhand genom Nordfront TV:s livesändning:

Ser du inte mediaspelaren? Klicka dig in på Nordfront TV:s arkiv.


  • Publicerad:
    2018-09-02 12:15