Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Succé för Nordfronts intervju med Alain Soral

Av Redaktionen, 2019-07-19
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. Över hundratusen tittare och mer än tusen kommentarer på Youtube. Nordfront TV:s intervju med Alain Soral har blivit en stor succé.

Tidigare i år besökte Johan Persson Frankrike och nyligen publicerades intervjun som han gjorde med Alain Soral å Nordfront TV:s vägnar.

Den filmade intervjun, som smygpublicerades på ett helt nytt Youtube-konto för att kringgå den politiska censuren, har nu på bara två veckors tid blivit viral och fått över hundratusen visningar. Filmen har också över tusen kommentarer som avslöjar att de flesta tittarna är fransmän.

Intervjun gjordes på franska och har sedan textats till svenska. Ämnena intervjun gick in på sträcker sig från gula västarna och politiskt våld till Venezuela och amerikansk imperialism i Sydamerika samt Nordkorea, psykisk ohälsa och västvärldens alltmer degenererade utbildningssystem – och mycket annat!

För att säkerställa att intervjun inte försvinner från internet har en sympatisör återpublicerat den på Bitchute:

Alain Soral är en mångfacetterad fransk politisk aktivist som varit aktiv i såväl det franska kommunistpartiet som Front National och dessutom skrivit ett stort antal böcker, varit boxningstränare och arbetat med film. Idag driver Soral en organisation som heter Égalité et Réconciliation och beskriver sig själv som vänsternationalistisk och att man är ”till vänster för arbetarna och till höger för moralen”. Soral är också en kritiker av judisk makt och har nyligen dömts till ett års fängelse för att ha kritiserat de som har makten att med lagens hjälp tysta sina kritiker.

Stöd Nordfronts medieverksamhet genom att donera Bitcoins till: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d


  • Publicerad:
    2019-07-19 09:26