NÄSTE 4. Sundsvalls Tidning lyfter fram bakverk och frihetsfana från Tredje riket efter att Näste 4 arrangerar föreläsning.

Den gångna helgen anordnade Näste 4 nästesdagarna i Sundsvall. I sedvanlig ordning fortsätter Sundsvalls Tidning sin hetsjakt på lokaler. Sundsvalls Tidning som tillsammans med P4 Västernorrland har gjort sig kända för att ”avslöja” lokaler nyttjade av Motståndsrörelsen har igen ägnat en helsida åt en lokal hyrd av Näste 4.

Under rubriken ”Hakkorstårtor på nazistmöte” ondgör sig återigen Mittmedia tidningen över att ett parti som ställer upp i riksdagsval kan hyra lokaler. Vidare väljer de att lyfta fram de vackra, och välsmakande, bakverk som serverades till besökarna. För att få ytterligare krydda på artikeln väljer de att också rapportera om några av nästets aktiviteter.

Näste 4 tackar Sundsvalls Tidning för att de vill visa upp de vackra bakverken och för att de hjälper till att sprida information om aktiviteter vi bedriver så att fler hittar till oss. Tills nästa gång kan ni tänka på att hänvisa till vår hemsida så folk lättare vet hur de ska kontakta oss!

Källa:
Nazister serverade tårtor med hakkors – hade möte i Vattjom: ”Det är inte första gången”


  • Publicerad:
    2018-04-26 20:10