STORBRITANNIEN. En film från en dold kamera visar hur en sadistisk svart barnvakt kastade runt med en liten vit bebis som en trasdocka för att sedan kasta barnet som hon var tänkt att vårda med våld rakt ned i barnsängen.

Annemarie Theron i Storbritannien hade börjat fatta misstankar om att något inte stod helt rätt till mellan hennes lilla dotter Laila och den svarta barnvakten som hon anlitade när hon inte var hemma. Därför lät hon montera in en dold kamera som filmade allting som skedde i hemmet.

I videon från den dolda kameran kan man mycket riktigt se hur den svarta barnvakten på ett mycket bryskt och rent ut sagt respektlöst sätt kastar runt med flickan Laila som om barnet vore en trasdocka gjord av tyg. Därefter greppar hon tag om midjan på flickan och slänger det lilla barnet med full kraft rakt ned i barnsängen med våld, därefter kan vi höra hur lilla Laila börjar att gråta och jämra sig av smärta. Därefter tar den svarta barnvakten tag om fötterna på den lilla bebisen och lyfter henne upp och ned upp ur sängen och bär iväg med henne, fortfarande med ett grepp kring fotlederna på flickan och fortfarande upp och ned.

När mamman Annemarie fick se filmen från den dolda kameran blev hon mycket chockad och förtvivlad över hur den svarta hemhjälpen behandlade hennes lilla dotter.

Mamman Annemarie och hennes sambo Johan informerade polisen om att de hade en film filmad med dold kamera som visade hur deras svarta barnvakt misshandlade deras dotter. I fredags arresterades barnvakten av den brittiska polisen och kommer att hållas i polisiärt förvar under tiden som polisutredningen pågår. Den svarta barnvakten befann sig under måndagen i domstol anklagad för barnmisshandel, övergrepp och mordförsök.

Källa:
Mum sets up hidden camera and catches nanny violently throwing baby into cot


  • Publicerad:
    2017-09-22 18:00