Varje år dödas runt 7000 svarta i USA. I 94% av fallen är förövaren också svart. Detta upprör Walter E. Williams som själv är svart och har skrivit en artikel där det nämns några sanningar om ras och brott i USA.

Walter E. Williams skriver att mellan 1976 och 2011 mördades 279.384 svarta i USA (siffrorna kommer från United States Bureau of Justice Statistics). Av dessa 279.384 mördade personer bör då 262.621 vara offer för så kallat ”black-on-black crime”. Det är många fler mördade svarta än vad det sammanlagt har dött svarta amerikanska soldater under Koreakriget, Vietnamkriget och alla krig från 1980-talet fram till idag, noterar Williams.

Williams tar också upp det ramaskri som uppstod efter mordet på Trayvon Martin och frågar varför det är oacceptabelt att en vit person mördar en svart medan ingen verkar bry sig när svarta dödar svarta. Han fördömer också vad han kallar för president Obamas ”rasdemagogi”.

I USA begår svarta dessutom fler våldsbrott mot vita än mot svarta, och Williams fördömer även massmedias ”tystnad och döljande av svarta rasisters attacker på vita”. Han listar också flera nedtystade våldsdåd som svarta nyligen begått mot vita och asiater i USA.

Som vi tidigare har rapporterat på Nordfront har svarta i USA till och med gjort det till en tradition att attackera vita barn på första maj. Traditionen kallas “Beat up a white kid day”.

Läs hela artikeln av Walter E. Williams här.


  • Publicerad:
    2012-05-24 18:37