MEDIA. Den svarta rapparen Jay Electronica skriver i en tweet: ”Vet ni vad Talmud säger om Jesus och hans moder?” och ”Vad är en goy?”.

Timothy Elpadaro Thedford, nu Elpadaro F. Electronica Allah använder sig av artistnamnet Jay Electronica. Han har nästan 400 000 twitterföljare. Jay Electronica är också känd för att ha brutit upp äktenskapet mellan Kate Emma Rothschild och Benjamin Goldsmith när han hade en affär med den gifta Kate Emma Rothschild. En händelse som Andrew Anglin skrev en artikel om med rubriken: ”Don’t get high on your own supply” på Daily Stormer. Goldsmith och Rothschild är två av de mäktigaste judiska dynastierna i England.

Hans tweet har skapat en motreaktion från judar och filosemiter som nu försöker skademinimera vad Talmud säger om Jesus genom att säga att det inte är Jesus det handlar om. De försöker även måla upp bilden av att ”goy” är oskyldigt och betyder endast nation. I verkligheten används ordet mot icke-judar ofta i en negativ kontext i deras dagliga tal. Vilket ni kan se här när rockstjärnan Gene Simmons använder det.

Svarta och vita går till motattack och lyfter fram olika exempel på hur Jesus och svarta lyfts fram i den judiska kulturen.

En person med judiskt namn på twitter uppmanar honom att radera sitt konto men möts av hånfulla kommenterar.

Jay Electronica uppmanar även människor i en tweet att läsa boken ”The Secret Relationship Between Blacks and Jews utgiven av Nation of Islam och Louis Farrakhan.


  • Publicerad:
    2020-07-26 17:30