SVENSKFIENTLIGHET. En svart vänsterextremist har publicerat ett klipp där han trakasserar blonda kvinnor.

Den svarte vänsterextremisten ofredade vita kvinnor och män i Stockholms tunnelbana.

Den svarte vänsterextremisten ofredade vita kvinnor och män i Stockholms tunnelbana.

Vänsterextremisten Abdishakour Mohamed Ali, som kallar sig för Bängan Lagerblad, har lagt upp ett Youtube-klipp som visar hur han fysiskt trakasserar blonda kvinnor i Stockholms tunnelbana.

I hans film — som ämnar till att kritisera polisoperationen Mos maiorum som är inriktad mot människosmuggling — har den svarte vänsterextremisten klätt ut sig till polis.

Det är då svenska kvinnor och män går förbi vänsterextremisten som han går till attack och kräver att de ska uppvisa pass.

I slutet av filmen utmynnar ett av ”gripandena” till att det uppstår handgemäng och att Abdishakour trillar till marken.

På Youtube är kritiken hård:

Det är så otroligt äckligt att du hoppar på blonda vita kvinnor bara för du är så jävla butthurt, stackars jävel. Att du snubblade på slutet och blev arg var det mest patetiska och äckliga jag någonsin sett jag tycker innerligt synd om dig din fega jävel.

I skrivande stund har klippet fått över 33 000 visningar, 600 kommentarer och en överväldigande majoritet med minusröster.

I somras uppdagades det att Abdishakour även varit med under kravallerna i Kungsträdgården, då vänsterextremister attackerade ett tillståndsgivet möte arrangerat av Svenskarnas parti.

Abdishakour har tidigare mottagit beröm från den judiska tidningen Dagens Nyheter.

Se klippet här:


  • Publicerad:
    2014-10-22 10:11