UTRIKES. Alla svarta håller inte med Black Lives Matter, BLM. I New York i USA vandaliseras nu regelbundet de stora målningar som hyllar den antivita organisationen av svarta aktivister.

Black Lives Matter-målningar i New York i USA har vid flera tillfällen under veckan vandaliserats – av svarta aktivister.

Framför allt är det den jättelika målningen med gula bokstäver på Fifth Avenue som råkat illa ut. Efter direktiv från stadens demokratiske borgmästare Bill de Blasio har den placerats alldeles bredvid Trump Tower.

Vid upprepade tillfällen har målningen vandaliserats genom att BLM-motståndare som inte håller med organisationens budskap hällt färg över den. En av dem är Bevelyn Beatty som menar att BLM inte stöder svarta utan att de tvärtom motarbetar dem.

— Om du som person stöder Black Lives Matter, deras statement eller rörelsen: Om du är vit så hatar du svarta människor. Om du är svart så hatar du dig själv, säger hon på sin Facebook-sida.

— Black Lives Matter stöder inte kärnfamiljen som består av man, kvinna och barn. De hatar svarta män. Rörelsen grundades av tre kvinnor varav två lesbiska och en feminist, fortsätter hon.

Beatty nämner även att BLM stöder aborter vilket tar livet av mer än en halv miljon svarta ofödda barn varje år, något som hon anser inte är förenligt med parollen om att svarta liv är värdefulla. Hon kritiserar även HBTQ-agendan inom BLM.

Hon fortsätter sedan med att krossa myten om att vita poliser dödar svarta.

— Jag råkar veta att det är vi själva som dödar oss själva. Vi, säger hon. Hundratals svarta män dödas av oss själva.

Beatty genomskådar hyckleriet inom BLM där man talar om ett ”vitt privilegium” och att höja svarta samtidigt som hon menar att de gör allt för att få svarta att misslyckas. Istället uppmuntrar hon andra svarta att ta tag i sina liv, eftersom de är de enda som kan göra det.

De flesta av kommentarerna på sidan är positiva. ”Den här flickan är smart, hon är vettig, det är sanningen, bra jobbat”, skriver någon.

Du är fantastisk!! Vilka bra poänger. Min man sa också det – de stöder inte kärnfamiljen. Fler attacker på kärnfamiljen är inte vad detta land behöver”, är en annan kommentar.

Tack för att du säger detta högt. Människor behöver höra sanningen. Det är dags att höra fakta och använda logik och sunt förnuft. Vårt land är mycket korrupt”, skriver en tredje.


  • Publicerad:
    2020-07-21 23:15