GÖTEBORG/30 SEPTEMBER. Nu är det dags för svensken att visa vad han går för.

Hetsen inför demonstrationen i Göteborg imorgon har varit extrem, rent ut sagt sinnessjuk. Jag har aldrig sett sådant hat osa från systemet mot en grundlagsskyddad demonstration någonsin. Detta visar om något att vi fått systemlakejerna att helt släppa masken. Vilket gör att det är oerhört viktigt att vi blir många – helst många fler än 1 000.

Alla som försvarar systemet gör gemensam sak för att stoppa demonstrationen från att äga rum och/eller att skapa en kaossituation. Massmedia, politikerna i regering och riksdag, extremvänstern och till och med polisen (i vart fall cheferna) gör här gemensam sak.

Massmedia uppviglar så mycket hat mot Motståndsrörelsens medlemmar, och använder sig av sådana illa dolda förtäckta hot mot presumtiva demonstrationsdeltagare, att man skulle kunna tro att journalistkåren vill få någon dödad.

Man visar upp krigsrubriker där man får intrycket att 10 000 människor (ja, på Facebook i alla fall) är där för att göra slarvsylta av oss och att de kommer i busslaster från hela Europa.

Polisen går ut med direktiv som skulle kunna tolkas som att alla som dyker upp i den grundlagsskyddade demonstrationen kommer att fängslas.

Samtidigt bräker statsministern, andra ministrar samt statsministerkandidater om organisationsförbud.

Allt detta är givetvis skrämselpropaganda. Polisen kommer inte gripa någon som går i en viss takt, regeringen har inte mandat att fängsla någon som går i en demonstration. George Soros grabbar och tjejer i extremvänstern har inte vad som krävs – oavsett om det kommer en eller två bussar från Tyskland – att stoppa vårt demonstrationståg.

Ursäkter duger inte längre
Men oavsett om det skulle bli som massmedia hoppas, vad är du egentligen rädd för? Är du inte mer rädd för vart Sverige är på väg? För det pågående folkmordet på ditt folk? Är du inte rädd för att du själv eller dina barn ska gruppvåldtas, rånas och mördas i det nya mångkulturella Sverige? Har du inte fått nog av förnedringen?

Nu har vi den situation vi har på grund av svenskarnas tystnad. Visst kan vi tala om förrädiska politiker, judisk makt-rörelsen, globalister etc. men i grunden är det svenskens feghet och likgiltighet som skapat den katastrofsituation vi nu befinner oss i. Vi hade kunnat stoppa massinvandringen tusen gånger om genom åren, men tyvärr har alldeles för många visat att de inte haft ryggrad nog att sluta upp i motståndet.

På käften är det dock en helt annan aktivitet. Jag har hört era utsagor så många gånger – på arbetsplatser, där jag bor, på forum och överallt. Alla ni som säger att ni har fått nog, att geväret är laddat, att ni kommer göra ditt och datt – nu har ni chansen. Ta den. Visa att  ni kan göra hälften av det ni talar om genom att sluta upp i demonstrationen och visa er avsky mot förbrytarna.

Jag vet att förvånansvärt många hört av sig till våra representanter och berättat att de kommer demonstrera för första gången. Att de är rädda, men att de ändå kommer för att visa att det finns ett motstånd. All heder åt dem. De visar att de har ryggrad, de återtar sin heder, de kommer känna att de föds igen.

Visa ryggrad – slut upp!
Självklart var svensken rädd när han tågade över bält och visste att han skulle dö om isen brast, men han gjorde det i alla fall för vad han ansåg var rätt. Svenskar och nordbor har alltid slagits mot alla odds, även när vi härskade över halva Europa under Stormaktstiden. Det finns en anledning till att svensken beskrevs som ärans och hjältarnas folk.

Blodet från dina kämpande förfäder rinner även i dina ådror. Du har bara glömt bort det. Du tillhör ett fredsskadat folk som veknat under 200 år av fred och nu för du (förhoppningsvis) en kamp mot dig själv att åter bli den du egentligen är.

Men du kommer inte kunna vinna någon respekt hos oss genom någon läpparnas bekännelse. Och du vet nog att du inte heller kommer kunna lura dig själv.

Det är en sak om någon närstående dött eller om du bor 100 mil bort. Men om du förstår allvaret i det som sker i vårt land och har alla möjligheter att dyka upp, men inte gör det, så kan du för evigt hålla käften. Kom då inte till mig med ditt ”då jävlar”-snack. Tiden att agera är nu, inte sedan.

Jag har hört alla argument du använder för att rationalisera din egen feghet. Motståndsrörelsen består av våldsbejakande, blodsugande och barnätande nazister och sådana kan man ju inte stödja. Hellre då göra sin ”plikt” vart fjärde år genom att lägga en SD-lapp i lådan.

Men problemen vi har kommer inte gå att enbart (eller ens överhuvudtaget) rösta bort. Vi måste visa på styrka. Vi måste visa att vi kan mobilisera tusentals svenskar som är emot den nuvarande förbrytarregimen. 1 000 är en bra början, men helst behöver vi bli 2 000 i Göteborg, sedan 5 000 och i slutändan tiotusentals. DÅ kommer de styrande lyssna på oss, enkom för att de inte har något val.

Du göteborgare som pratar om vad som borde göras, men hellre ställer dig neutral vid sidan av – du ger systemet ditt tysta medgivande att fortsätta sina förbrytelser mot folket. Du godkänner deras brottsliga politik. På precis samma sätt som alla de som gett sitt medgivande till att främlingsinvasionen ens skulle tillåtas från början – och sedan fortsätta och fortsätta.

I vårt led under morgondagen går inte bara ”unga arga män” utan också kvinnor, pensionärer i 90-årsåldern och flera rullstolsburna svenskar. Kommer du själv stanna hemma och låta gamlingar, funktionshindrade och kvinnor sköta motståndet åt dig?

Tiden är inne att du visar att du har en ryggrad. Slut upp i ledet och visa förbrytarna att du inte tänker låta dig skrämmas till tystnad. Bli den du egentligen är, för folket behöver dig.

Alla till Göteborg!


  • Publicerad:
    2017-09-29 18:17