SVERIGE. SVT uppger att de fått tillgång till en ”hemlig grupp för svenska jihadister” på Facebook. Där hyllar ”svenskarna” terrordådet i Frankrike.

angry_muslims

ILLUSTRATIONSBILD.

SVT uppger att de fått tillgång till en Facebookgrupp för ”svenska jihadister och deras anhängare”. I gruppen finns muslimer som fört jihad i bland annat Syrien och Irak och vissa av medlemmarna är tydligen fortfarande på plats och delar med sig av bilder och videoklipp till sina trosfränder hemma i Sverige.

Gruppen är i nuläget sluten och har 430 medlemmar som nu alltså hyllar dagens terrordåd i Frankrike.

Några av kommentarerna som SVT citerar:

Nu får äckliga grisarna tänka en extra gång innan de får för sig att håna Allah och Hans profet.

Be Allah att mångdubbla sådana attentat och acceptera syskon som deltar i sådant.

Dessa grisar blev skickade till Jahannam [helvetet], de hade varit med och ritat och spridit karikatyrbilden på profeten salla Allahu ’aleyhi wa sallam [välsignande fras eller fredshälsning].

Samtidigt som de svenska jihadisterna hyllar terrordådet har många muslimska auktoriteter tagit avstånd från det.

Facebook, som grundades och till stor del ägs av sionisten och juden Mark Zuckerberg, påstår i sina regler att grupper som den aktuella islamistgruppen inte är tillåtna på Facebook:

Organisationer med uppgifter om terrorist- eller våldsamma kriminella handlingar får inte bygga upp forum på vår webbplats. Vi förbjuder också kampanjer, planering av eller firande av handlingar om de har skadat, eller kan skada, andra ekonomiskt, häri inräknas även stöld och skadegörelse.

Trots detta har alltså Facebook tillåtit jihadister att använda Facebook, samtidigt som det sociala mediet bland annat utan anledning stängt ner Nordfronts konto två gånger.

Källa:
Attacken hyllas av jihadister


  • Publicerad:
    2015-01-07 20:40