MEDIA. Länstidningen i Södertälje, som tillhör den svenskfientliga koncernen Mittmedia, sprider nu oro bland lokalbefolkningen. Anledningen är att en politisk organisation, som tidningen inte gillar, delat ut flygblad.

lt-nazister

Under två dagar har Nordiska motståndsrörelsens aktivister hållit grundlagsberättigade och fredliga flygbladsutdelningar i Nykvarn respektive Järna.

Dessa fullt legala och politiska sammankomster har fått Länstidningen i Södertälje att skriva flera absurt vinklade artiklar där flygbladsutdelarna pekas ut som om de ”sprider skräck” och utgör ”ett hot mot det demokratiska systemet”.

Förespråkar massinvandring
Det är en Mårten Arvidsson som skrivit artiklarna Nynazister sprider skräck i Järna och Nykvarn – anonym lokalpolitiker: ”Jag tror de kan vara farliga”och Forskare om nazisträdda Nykvarnspolitikern: ”Det är ett hot mot det demokratiska systemet”.

Arvidssons Twitter-konto är full av inlägg där han inte på något sätt försöker dölja sitt hat mot svenskar som organiserar sig mot mångkulturen och att han tar parti för massinvandring.

marten-arvidsson

Mårten Arvidsson

Rädd för bredbenta människor
I artikeln om att flygbladsutdelarna ”sprider skräck” säger sig Arvidsson ha intervjuat en anonym lokalpolitiker i Nykvarn.

Den påstådda politikern, som ska ha bevittnat måndagens flygbladsutdelning, beskriver dock aktionen som ”ganska lugn”. Att han inte tog emot ett flygblad berodde heller inte på att flygbladsutdelarna hade ”spridit skräck” till honom utan för att han ”orkade inte ens läsa det”.

Men trots att aktionen var lugn och att han inte orkade bry sig om budskapet så hävdar han, enligt Arvidsson, att han inte var trygg. Bland annat för att aktivisterna stod för bredbent.

– Något är fel när man inte känner sig så trygg att man i offentligheten vågar säga vad man tycker. De här människorna står lite bredbent i svarta kläder och beter sig auktoritärt. Jag tror att de kan vara farliga.

Arvidsson avslutar artikeln med att förmedla ”fakta” om Motståndsrörelsen från kartläggaren (((Jonathan Leman))) på den privata underrättelsetjänsten Expo.

”Förfärligt”
En annan judisk person, medieforskaren Ester Pollack, får agera expert i artikel nummer två där hon utmålar de flygbladsutdelande svenskarna som ett ”hot mot det demokratiska systemet”.

– Det är förfärligt. Det är inte bara ett hot mot de enskilda människorna utan det är ett hot mot hela det demokratiska systemet, säger hon om flygbladsutdelningen.

– Det är viktigt och väsentligt att inte politiker kan skrämmas till tystnad eller avsäga sig sina uppdrag, det är helt förskräckande.

”Mittmedia vill skrämma folk till tystnad”
Nordfront har intervjuat chefredaktören Fredrik Vejdeland som, till skillnad från den politiker som LT säger sig ha intervjuat, inte vill vara anonym.

– Nej, om man går ut och säger att man vill vara en företrädare för folket så ska man stå för sina åsikter. Politikern har ju inte ens en hotbild över sig utan han och tidningen målar bara upp en halmgubbe. Politikern är en feg person eller i maskopi med Mårten Arvidsson – om han ens existerar, säger Vejdeland.

Genom sitt granskande arbete av mainstream-media känner Vejdeland till hur de opererar och hur de målar upp hotbilder för att inskränka åsiktsfriheten.

– Ja, de vill sprida skräck bland befolkningen. I praktiken vill Länstidningen och Mittmedia hindra folk från att ta emot information från politiskt aktiva med åsikter som Mittmedia själva inte gillar. Man hoppas att det ska bli konsekvensen kring deras krigsrubriker om helt legala politiska åsiktsyttringar. Det kan ses som ett hot mot demokratin, säger han.

– Mårten Arvidsson är naturligtvis medveten om detta. Han gör det för att det är karriärsfrämjande för honom. Att skrämma svenskar till tystnad ger honom fortsatt anställning hos den svenskfientliga koncernen.

Källor:
Nynazister sprider skräck i Järna och Nykvarn – anonym lokalpolitiker: ”Jag tror de kan vara farliga”
Forskare om nazisträdda Nykvarnspolitikern: ”Det är ett hot mot det demokratiska systemet”


  • Publicerad:
    2016-12-15 22:07