SVERIGE. Den svenska poliskårens toleransträning har lett till oanade resultat. VARNING FÖR PROVOCERANDE BILDER!

En pedofil begick övergrepp på tre pojkar mellan 3 och 8 år gamla, men när vittnen ringde polisen blev de uppmanade att låta övergreppen fortsätta och absolut INTE ingripa.

Ja, det är helt sant och ja, övergreppen fortsatte (i över en timme) tills det att polisen slutligen kom till platsen.

Som grädde på moset dömdes pedofilen bara till böter medan de tre pojkarna får dras med övergreppen i resten av deras liv. Tack vare den svenska polisen.

Många frågar sig nu vad det är för allvarligt fel på den svenska poliskåren. Är det detta all toleransträning lett till? Kommer pedofiler åtnjuta polisens beskydd även i framtiden?

Bedöm själv:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-05-12 19:34