LÖGNMEDIA. Socialdemokratisk troll-chef framställdes som en helt vanlig ”man på gatan” när SVT ville sprida en falsk bild av en trygg mångkulturell förort. Detta efter vansinnesskjutningarna i Bagarmossen i Stockholm.

Skärmdump: Sossetrollet lurar SVT:s tittare.

Statliga regimmedian SVT har återigen ertappats med att publicera falska nyheter. Denna gång med syfte att lura medborgarna att invånarna i förorten Bagarmossen i Stockholm känner sig trygga när ”ungdomsgäng” springer omkring och skjuter vilt på varandra.

För att lura sina naiva tittare valde SVT att intervjua den Socialdemokratiske aktivisten Robin Zachari, som är chef för den socialdemokratiska trollfabriken Skiftet.org, som Nordfront tidigare har avslöjat och granskat.

Zachari är dessutom ”journalist” på socialdemokratiska Politism, och har varit politisk sekreterare i Socialdemokraterna. Men i SVT:s medvetet falska nyhet som sändes den 20 september mörkades allt detta, och Zachari framställdes istället som ”boende i området”.

Att vänsterextrema ”journalister”/aktivister på SVT/SR intervjuar sina politiskt korrekta kompisar och framställer dessa som slumpvis utvalda ”boende i området” är ett vanligt trick när svenska staten producerar sina falska nyheter.

— SVT Stockholm intervjuar känd vänsterdebattör som ”mannen på gatan”. Ytterst oprofessionellt, för att inte säga vilseledande. Sådant här undergräver Public Service trovärdighet, skriver GP-chefen Håkan Boström på Twitter.

Skiftet.org är ersättarorganisationen för nedlagda Alliansfritt Sverige, en Socialdemokratisk trollfabrik. Alliansfritt Sverige låtsades vara ”oberoende” men drevs egentligen av grundaren Björn Fridén från Socialdemokraternas partihögkvarter.

Skiftet.org bedriver en mycket manipulativ politisk opinionsbildning, bland annat mörkar man de anställdas kopplingar till Socialdemokraterna. Man samlar även in e-postadresser genom falska kampanjer som i första hand syftar till att kartlägga människors politiska åsikter och utifrån detta bygga upp regimvänliga nätverk.

Att på det sätt som nu gjorts medverka i falska nyheter från opålitliga SVT är typiskt för hur Skiftet.org och Socialdemokraterna manipulerar allmänheten i Sverige.

Källor:
SVT:s fake news avslöjat 
Robin i Bagarmossen: ”Folk här känner sig ändå trygga”


  • Publicerad:
    2018-09-24 07:00