Under flera år har folkfientliga politiker och lögnaktiga journalister tillsammans hjärntvättat det svenska folket med den romantiska bilden att invandrare är precis som nordbor och att uppträda reserverat mot dessa invandrare är en form av rasism.

Det var tack vare denna hjärntvätt som en 16-årig flicka från Lomma bjöd in två så kallade ”ensamkommande flyktingbarn” när föräldrarna var borta. Flickans förljugna bild av invandrare som oskuldsfulla lamm ändrades snabbt när dessa flyktingbarn visade upp sin sanna natur och började slå flickan för att sedan brutalt våldta henne.

För detta vidriga brott fick den ena två månaders fängelse och den andre 60 timmars ungdomstjänst.

Folk som tycker att aktioner som denna inte är civiliserade bör tänka på att det snarare är ociviliserat att acceptera sådana här hemska händelser och milda straff. Det svenska folket vill inte ha grova våldtäkter och låga straff för våldtäktsmän.

Dagens politiker blir trots detta allt mer bekväma, de är inte rädda för ett folk som bara gnäller och röstar vart fjärde år. Vad politiker är rädda för är personer som är handlingskraftiga och står upp för att varje politiker och journalist som tycker att sådana här händelser endast är ett farthinder i deras samhällsbygge förtjänar att smaka på folkets vrede.


  • Publicerad:
    2018-05-15 16:00