MALMÖ. En syrisk man våldtog, rånade, förnedrande och dödshotade en ung svensk kvinna efter att hon försökt avbryta förhållandet och setts med en annan man. Händelsen ägde rum natten den 7 juni i Malmö.

Den unga svenska kvinnan hade ett förhållande med den 24-årige mannen, som påstår sig vara en syrisk flykting. Enligt åtalet ska mannen ha hotat att döda henne när hon i maj försökte avbryta förhållandet.

Den 7 juni såg den 24-årige mannen kvinnan kyssa en annan man, vilket ska ha väckt hans ilska. Under kommande natt ska mannen ha tvingat svenskan att kalla sig själv för ”hora” och dricka toalettvatten medans han filmade henne med mobilen. Sedan fortsatte han med att våldta henne oralt och vaginalt – en våldtäkt som även den filmades. Enligt åklagaren hotade han att skicka filmen till hennes familj och chefer.

Vidare ska han ha loggat in på den unga kvinnans internetbank och fört över 64.000 kronor till sitt eget konto, framgår det i stämningsansökan. Han tog sig även in på hennes Applekonto och raderade innehållet på mobilen.

Dagen efter händelserna anhölls pojkvännen och häktades den 11 juni. Mannen kommer åtalas för våldtäkt, två fall av olaga hot, bedrägeri samt dataintrång om han döms för brotten. Åklagaren yrkar på att mannen ska utvisas i 10 år om han döms.

Källa:
Tvingade svenskan säga ”jag är en hora” och dricka toavatten innan han våldtog henne


  • Publicerad:
    2017-09-28 17:00