KOMMENTAR. Sebastian Elofsson kommenterar här den folkfientliga och privatägda underrättelsetjänsten Expos ”kartläggning” av Motståndsrörelsens aktivister.

expo-2

Under fredagen har flera folkfientliga medier och sajter skrivit om en ”kartläggning” av Nordiska motståndsrörelsens aktivister och bakom kartläggningen står den privata underrättelsetjänsten Expo.

I sin artikel om ”kartläggningen” skriver Expo att Motståndsrörelsen är ”Sveriges största och farligaste nazistorganisation” och att ”genom att öppna upp för stödmedlemmar och komplettera gatuaktivismen med en parlamentarisk gren försöker man numera nå ut bredare, rekrytera fler aktivister och få större genomslag för sina idéer” men att ”radikaliteten och fanatismen är densamma”.

Det finns egentligen inget annat att säga än att Expo har rätt när de skriver att Motståndsrörelsen är ”Sveriges största och farligaste nazistorganisation”. Vi är den största nationalsocialistiska organisationen i Sverige och vi dominerar den nationella rörelsen. Expo har även rätt i att vi är den farligaste organisationen då Motståndsrörelsen utgör det största och enda hotet mot det sionistiska system som vill förinta vårt folk.

Det är inte sant att vi försöker nå ut till den breda massan, vi når ut till den breda massan och detta med framgång! Bara faktumet att vi samlade 350 människor i Borlänge den första maj och att vi ett halvår senare samlade 700, egentligen 900 människor, den tolfte november samt att Nordfront har hundratusentals unika läsare varje månad är bevis för att Motståndsrörelsen når ut till folket.

Vidare skriver Expo att:

Men 32 procent av de identifierade kan däremot inte knytas till tidigare engagemang inom extremhögern. Det tyder på att NMR även lyckats nyrekrytera utanför sfären av redan tidigare övertygade nazister.

Allt fler nordbor vaknar upp och inser att den nuvarande regimen har förrått sitt eget folk genom att påtvinga dem förödande massinvandring och mångkultur. Därför söker de sig till en stark och sund kraft likt Motståndsrörelsen som är kompromisslös och fanatiskt kämpar mot systemet. Att Expo vet att ”32 procent av de identifierade” inte varit aktiva inom den nationella rörelsen sen tidigare är ytterligare ett bevis för att Expo åsiktsregistrerar oliktänkande. Trots att lögnmedia är medvetna om detta så använder de sig mer än gärna av Expo när de skriver om nationella. Och de har mage att påstå att de värnar om yttrandefriheten!

Men jag tänker inte fortsätta att kommentera olika delar av Expos artikel och ”kartläggning” för det spelar ingen roll vad Expo eller någon annan folkfientlig ”stiftelse”, tidning eller tankesmedja skriver om oss. Det spelar heller ingen roll hur mycket de än smutskastar rörelsen eller hänger ut och ”kartlägger” våra medlemmar. Vi ger aldrig upp och ni blir aldrig av med oss!

Sanningen är att systemet, som Expo är en del av, är fullkomligt livrädda för oss. Motståndsrörelsen är en radikal och kompromisslös organisation med en agenda som står i diametral motsats till systemets agenda. En revolutionär rörelse som dessutom går på offensiven och erövrar mer politisk mark för var dag som går. Vi är på frammarsch, vi når ut till den stora massan och vi har potentialen att förvandlas till den största folkrörelsen som detta land någonsin har skådat och det finns inget som systemet fruktar mer än ett uppvaknat och enat folk.

Makthavarna vet att när vi en dag griper makten så kommer vi att fullständigt jämna deras tyranniska system med marken. De vet att det bara är en fråga om tid innan vi kommer att segra och av ren och skär desperation hänger man ut och kartlägger oss. Men deras patetiska försök att stoppa oss har hitintills varit verkningslösa och kommer även i framtiden att vara verkningslösa.

Vad hoppas man egentligen att uppnå med sina uthängningar, kartläggningar och smutskastningskampanjer? Tror de på fullaste allvar att vi tänker gå ner på knä och böna och be om nåd? Definitionen av galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig andra resultat. Expo är ett bra exempel på just detta då de år efter år har kartlagt och hetsat mot nationella och år efter år blir vi bara fler och fler. Motståndsrörelsen har alltid blivit kartlagda och utmålade som ondskans lakejer men svensken bryr sig inte längre.

I framtiden lär vi garanterat se ännu fler desperata och patetiska försök från systemets sida att bekämpa oss men för mig får Expo och lögnmedia gärna fortsätta hetsa, smutskasta, ljuga, hänga ut och kartlägga så mycket de vill. Motståndet växer och det finns inget ni kan göra åt saken.


  • Publicerad:
    2016-12-09 23:50