Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ny trend – vita kvinnor luras att raka sitt hår som stöd för “Black Lives Matter”

SOCIALA MEDIER. Användare på forumet 4chan har gjort en ny ”trollning”. Den nya trenden går ut på att vita ska raka av sitt hår för att visa ”solidaritet” med Black Lives Matter.

Nätforumet 4Chan målar judar blå för att visa judarnas enorma makt i USA

JUDISK MAKT. Många anonyma användare på internetforumet 4Chan photoshoppar judar blå för att visa deras enorma överrepresentation i viktiga verksamheter i USA.

Nya Zeeland censurerar Internet efter moskéskjutningar

CENSUR. 4chan och andra hemsidor förknippade med systemkritiska idéer har blockerats i Nya Zeeland efter gårdagens moskéattacker. Blockeringen har skett via Internetleverantörerna och det är oklart ifall det ligger ett politiskt direktiv bakom.

(((Bonnier))) avslöjar nytt hot mot det svenska valet: Grodan Skurt

VALÅR. Det är inte bara Ryssland och Vladimir Putin som försöker påverka det svenska valet. Enligt nya rapporter från den judiska tidningen Dagens Nyheter ligger ”högerextremister” på internationella internetforum bakom en påverkanskampanj, som bland annat innefattar den svenska grodan Skurt.

Ny nationell kampanj driver med feministiska hashtags

PROTESTAKTION. Efter succékampanjen # ItsOkToBeWhite (Det Är Okej Att Vara Vit) har några av samma personer i politikgruppen på nätforumet 4chan hittat på en ny affischkampanj som redan har retat upp skrikvänstern: #MyBordersMyChoice.

Användare på 4chan hackade offentlig elektronisk anslagstavla

UTRIKES. Användare på forumet 4chan lyckades hacka en offentlig elektronisk anslagstavla i Wales huvudstad Cardiff.

Feminister blev trollade – kissade på sig för jämställdhet

SJUKT. En användare på internetsidan 4chan föreslog att man skulle lansera en trollkampanj där man lurade feminister att kissa på sig för jämställdhet, det dröjde inte länge innan feministerna föll i fällan.