Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

AfD vann regionval i Thüringen

Får sitt första lantråd i thüringska Sonneberg Ett enat politisk etablissemang ska nu bekämpa AfD.

AfD-topp åtalas för förbjudet uttryck

Politikern åtalas för att ha använt ”Allt för Tyskland” Ledare för ”Der Flügel”.

Björn Höcke (AfD) åtalas återigen för åsiktsbrott

Sjunde gången åtalsimmuniteten dras in för AfD-ledaren Åtalas för att ha sagt ”allt för Tyskland”.

Judiska centralrådet kräver isolering av AFD

UTRIKES. Det judiska centralrådet i Tyskland kräver total isolering av Alternativ för Tyskland.

Tysk polis utförde husrannsakan mot invandringskritisk högerpolitiker

TYSKLAND. Polisen genomförde en husrannsakan mot Alternativ för Tyskland-politikern, Björn Höcke, som misstänks för hets mot folkgrupp efter att ha kritiserat människosmuggling över Medelhavet.

Angela Merkel gav Antifa-supporter 1 miljon euro

TERRORISM. Sedan Donald Trump deklarerade att han skulle terrorklassa Antifa har alltfler försökt följa pengarna som finansierar Antifa. En av finansiärerna är Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

AfD avvecklar nationalistfalang efter att den övervakades av säkerhetstjänsten

EUROPA. Tysklands underrättelsetjänst satte den mer uttalat nationella fraktionen inom AfD – ”Der Flügel” – under observation. Trakasserierna har haft sin verkan, för nu har fraktionen upplösts av dess ledarskap som av byrån anklagats för att vara ”högerextremt”.

Efter Hanau-dådet: Tyska sossar kräver övervakning av oppositionellt parti

TYSKLAND. Efter veckans attack mot muslimska vattenpipekaféer i tyska Hanau kräver tyska socialdemokrater att invandringskritiska AfD övervakas. Detta eftersom man menar att dådet var ”högerextremt”.

AfD:s partiledare: “Vi är ett helt igenom pro-israeliskt och pro-judiskt parti”

TYSKLAND. Jörg Meuthen, partiledare för Alternativ för Tyskaland (AfD), säger i en TV-intervju att AfD är ett pro-israeliskt och pro-judiskt parti och att det judiska livet i Tyskland är en beståndsdel av deras identitet.​

Invandringskritiker framåt i tyska delstatsval

UTRIKES. Det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland har gått framåt i delstatsval idag.

Judisk terrorgrupp misstänks ha orsakat den österrikiska regeringens fall

ÖSTERRIKE. Alltmer tyder på att den vänsterextrema terrorgruppen Centrum för politisk skönhet såg till att den österrikiska regeringen skulle falla kort före EU-valet.

SD ger Salvinis nya EU-grupp kalla handen: “Vi vill vara med konservativa partier”

EUROPA. ”Ett Europa av nationer med nationalstaten i centrum, stopp för all illegal invandring och skydd av nationell kultur och identitet”, är målen för den italienska inrikesministern Matteo Salvinis nya grupp i EU-parlamentet. Sannfinländarna och Dansk Folkeparti har valt att ansluta sig, men SD säger att de trivs bättre i sin konservativa EU-grupp.

Ökänd Mossadförbrytare som kidnappade Adolf Eichmann har lämnat jordelivet

UTRIKES. Den pensionerade Mossadbossen Rafi Eitan är mest känd för att illegalt ha frihetsberövat Adolf Eichmann i Argentina och fört honom till Israel där han ställdes inför en skenrättegång och hängdes. Nu har han dött, rapporterar en hyllande lögnpress världen över.

Tyska barn får lära sig att ange föräldrar med “fel” åsikter

UTRIKES. En statligt finansierad broschyr, som tränar barn att informera myndighetspersoner om föräldrar som uttrycker sig negativt om flyktingar, skapar skandal i Tyskland.

Judisk makt i Tyskland kritiserar tyskar – som hedrar “förintelseoffren”

JUDISK LOBBYISM. Det tyska folket fick smaka på judarnas hat när ”förintelseöverlevaren” Charlotte Knobloch kritiserade det tyska paritet Alternative für Deutschland (AfD).

AfD vill driva Dexit-kampanj om inte EU förändras

UTRIKES. Det invandrings- och EU-kritiska partiet Alternativ för Tyskland säger sig vilja driva en kampanj om att lämna EU, om unionen inte förändras.

Uppgifter: AfD smyger med sina åsikter för att undvika avlyssning

TYSKLAND. Enligt tysk media ska Alternativ för Tysklands medlemmar uppmanas smyga med sina egentliga åsikter för att undvika avlyssning från säkerhetspolisen.

Muslimer satte stopp för AfD:s ledare – får inte tala i Oxford

STORBRITANNIEN. Alternativ för Tysklands partiledare får inte tala på universitetet i Oxford. Det har en grupp muslimer sett till.

Traditionella partier tappar i Bayern – invandringskritiker går framåt

EUROPA. Delstatsvalet i Bayern blev till en förlust för traditionella partier medan Alternativ för Tyskland gick framåt.

Valförlust för tyska socialdemokrater

UTRIKES. Söndagens delstatsval i den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen blev en svidande förlust för socialdemokratiska partiet SPD. Samtidigt går borgerliga CDU framåt, medan invandringskritiska AfD för första gången väljs in i delstatsparlamentet.

Merkel fortsätter att tappa stöd

TYSKLAND. Stödet för folkförrädaren Angela Merkel fortsätter att sjunka med ytterligare 12 procent. Det visar att en viss del av tyskarna har vaknat och tröttnat på den förda folkmordspolitiken. I mätningen vill tyskarna även hålla Turkiet utanför Europa.

Hundratals vänsterextremister gripna i Tyskland

UTRIKES. Partiet Alternativ för Tyskland håller idag en kongress i den tyska staden Stuttgart. Hundratals vänsterextrema demonstranter har gripits i samband med kongressen.

Stora framgångar för AfD i tyskt delstatsval

TYSKLAND. Under söndagen hölls val i tre tyska delstater. Partiet Alternativ för Tyskland (AfD) rönte stora framgångar, särskilt i Sachsen-Anhalt i östra Tyskland där partiet fick 24 procent av rösterna.