Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nordfronts skribent Marcus Hansson frigiven

Dömd för att ha försvarat valplakat från skändning Direkt ut på offentlig aktivitet med kamrater.

Politisk fånge från Charlottesville förd till sjukhus

Den terroriststämplade demonstranten vårdas i Springfield Efter politiska domar och tortyr.

Medgrundare till National Action åtalad för terroristbrott

ANARKOTYRANNI. En medgrundare till den brittiska nationalsocialistiska grupperingen National Action åtalas för terroristbrott – för att ha fortsatt som medlem efter att organisationen förbjöds år 2016.

Bisarr polisinsats med helikopter mot jaktstuga i Orsa – Polisen hävdade ”nykterhetskontroll”

ANARKOTYRANNI. Polisen som lagt sig platt i kampen mot förortsgängen där de emellanåt måste gömma sig i sina polisbilar är inte alltid mesig. Ibland slår de till med insatsstyrka och helikopter mot små jaktstugor där jaktkompisar samlats för att ha en trevlig helg.

Polisen på styva linan: Sätter dit 68-årig fattigpensionär som postade Happy merchant-memer på MeWe

ANARKOTYRANNI. Martin Saxlind går igenom hur polisen lurade en fattigpensionär att erkänna att hon begått ett åsiktsbrott.

Löfven flyger IS-terrorister från Syrien till Sverige

INRIKES. Stefan Löfven har via UD skickat personal för att låta flyga IS-terrorister från Syrien till Sverige. Anledningen tros vara att Löfven vill glänsa internationellt då FN uppmanat länder att ”hämta hem” sina medborgare.

Fattigpensionärer demonstrerade i Stockholm – polisen gick inte ner på knä

STOCKHOLM. Polisen upplöste på lördagen med våld en liten demonstration som bland annat bestod av fattigpensionärer. Till skillnad från sommarens BLM-demonstrationer, där polisen bland annat gick ner på knä, så valde man denna gång att ta i med hårdhandskarna.

Händelserik fredagsnatt i landet – flera våldsdåd och en ihjälskjuten

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. I mångkulturen Sverige som brukade vara ett lugnt land där ett enda mord gav stora rubriker sker nu händelserna slag i slag. Enbart under fredagskvällen och natten till lördag skedde fyra mordförsök, ett fullbordat mord, en bil bombades samt körde en taxibil avsiktligt in i en folkmassa.

Gårdsägare sköt ihjäl inkräktare – nekas prövning i Högsta domstolen

RÄTTSSTATEN. En gårdsägare som i nödvärn sköt ihjäl en narkotikapåverkad och våldsam inkräktare i sin egen hall dömdes av hovrätten till 18 månaders fängelse för grovt vållande till annans död. Efter att mannen överklagat domen nekar nu Högsta domstolen att pröva fallet.

Staten konfiskerade 98-årig kvinnas livsbesparingar

BANKVÄLDET. En 98-årig kvinna har fått se sitt livs besparingar konfiskeras av staten. Hon och hennes make hade sparat kontanter i hemmet eftersom de inte litade på bankerna. När kvinnan ville växla in sedlarna men saknade bevis för hur hon fått sina pengar så konfiskerade staten helt enkelt alla besparingarna.

Tjärnaängsskolan eldades upp – polisen spelar fotboll för att ”skapa trygghet”

INRIKES. Dagen efter att Tjärnaängsskolan i Borlänge förstördes i en misstänkt mordbrand, valde polisen att ”skapa trygghet” genom att sparka fotboll med invandrarungdomar på platsen.

Polisen utsatt för obehagligt våld igen – beklagar sig i SVT

INRIKES. Det har ännu en gång inträffat att polis blivit utsatt för stenkastning i ett invandrartätt område. Denna gång skedde stenkastningen i Dalhem utanför Helsingborg. Polisen lyckades inte gripa någon misstänkt, men kunde berätta att det hela var väldigt obehagligt.

Ny lag på g – brott mot rasfrämlingar eller HBTQ-personer kan utgöra terroristbrott

INRIKES. En ny terrorlagstiftning är på väg att implementeras i Sverige.

Polisen utreder 79-åring för vapenbrott – han glömde förnya licensen på ljuddämpare

INRIKES. När den 79-årige Sören Sundqvist, kommunjägare i Ockelbo kommun, glömde att förnya licensen på en av sina ljuddämpare, agerade polisen direkt och startade en utredning om olaga vapeninnehav.

Polisens insatsstyrka slog till mot mamma med småbarn

INRIKES. Tungt beväpnad polis i form av Bergslagens insatsstyrka stormade under tisdagsmorgonen en mamma och hennes två små barn i deras hem. Anledningen var att hennes sambo misstänks för att ha varit med och skjutit en varg sex månader tidigare.

FILM FRÅN KUNGÄLV: Polis kör över gripen aktivists fot

1 MAJ. En film från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Kungälv visar hur en polisbuss kör över en gripen aktivists fot.

Omyndigförklarad

Svenska folket har omyndigförklarats av staten Martin Saxlind föreslår att det är dags att omförhandla vilka friheter som ska finnas i samhället.