Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Tysklands utrikesminister: ”Vi är i krig mot Ryssland”

Kräver nu ännu mer pengar och vapen till Ukraina Ryssland: ”Vi pratar om ett krig som planerats sedan länge”.

Ryssland upprörs av Merkels erkännande om Ukraina

Förhandlade fram andra Minsk-fördraget men visste att det aldrig skulle förverkligas Hävdar att erkännandet är ”en specifik anledning för en tribunal”.

Merkel erkänner att syftet med Minsk 2 var att lura Ryssland

Syftet med fördraget var inte att skapa fred Gav Ukraina tid att bygga upp landets militär.

”Mutti” Merkel får pris av globalistorganisationen FN

Politiken ledde till våldtäkter, överfall och hopar av döda i terrorattacker Nu belönas Merkel för sin massinvandringspolitik.

Putin tipsar Merkel angående migrantflödet in i Polen

4000 håller för närvarande på att forcera gränsen 1000 till är på väg mot den.

Putins bombflygplan patrullerar Vitrysslands gräns

Ryska bombplan sätts in efter migrantkris vid vitryska gränsen Samtidigt förbereder EU nya sanktioner mot Minsk.

Enorma protester mot coronarestriktionerna i Tyskland

CORONAKRISEN. Nya protester mot coronarestriktionerna har blossat upp i Tysklands huvudstad Berlin. Polisen använder vattenkanoner och griper demonstranter.

Macron och Merkel vill strama åt gränskontrollerna i EU och censurera internet

EU. På tisdagen genomförde EU-ledare och högre tjänstemän en konferens där säkerheten inom EU diskuterades. Man vill införa stramare gränskontroller och möjliggöra att inom en timme ta bort ”extremistiskt innehåll” från internet.

Merkels krav på Sverige – gå i borgen för EU

EU. Angela Merkel kräver att Sverige och länder som motsätter sig EU:s planer ska skänka pengar till ännu fattigare EU-länder för att dämpa coronakrisens verkningar i nedstängda länder som Italien och Spanien.

Angela Merkel gav Antifa-supporter 1 miljon euro

TERRORISM. Sedan Donald Trump deklarerade att han skulle terrorklassa Antifa har alltfler försökt följa pengarna som finansierar Antifa. En av finansiärerna är Tysklands förbundskansler Angela Merkel.

Övervakning av mobilkunder i Tyskland och Österrike

UTRIKES. I Tyskland och Österrike förser nu respektive lands största mobiltelefonoperatör myndigheter med användardata såsom platsinformation – med åberopande av coronapandemin.

Agge reser till Auschwitz

FÖRINTELSEINDUSTRIN. Historiekorrigeraren Carolyn Yeager skriver om Angela Merkels vikande stöd och om Polens i särklass största turistattraktion: Arbetslägermuseet i Auschwitz.

Merkel vill inskränka yttrandefriheten i Tyskland ytterligare

TYSKLAND. Tysklands förbundskansler Angela Merkel hävdade nyligen i ett tal i det tyska parlamentet att yttrandefriheten måste begränsas för att bevara ”friheten” i landet.

Merkel hyllade ökänd terrorist och folkförrädare

TYSKLAND. På 75-årsdagen för ett av de mer välkända mordförsöken på Adolf Hitler hyllade Tysklands förbundskansler Angela Merkel den ansvariga terrorgruppens ledare Claus von Stauffenberg. ”Han manar oss att vara vaksamma mot och konfrontera rasism och nationalism”, sa Merkel under lördagen.

Angela Merkel utbuad i Dresden – möttes av arg mobb och “Hitlerhälsningar”

FOLKFÖRRÄDERI. Angela Merkel möttes av ilskna demonstranter i Dresden.

Märkliga Merkelskakningar – två gånger på några dagar

UTRIKES. Tysklands förbundskansler Angela Merkel har under offentliga framträdanden den senaste tiden drabbats av ofrivilliga skakningar vid två tillfällen.

Merkel lovar ökad kamp mot “nazismen”

UTRIKES. Tysklands förbundskansler Angela Merkel uppmanar nu till hårdare tag mot ”högerextremism” och ”nazism” med anledning av mordet på politikern  och flyktingkramaren Walter Lübcke.

Merkels Tyskland slösade 23 miljarder euro på invandringen 2018

FRÄMLINGSINVASIONEN. Tysklands utgifter för rasfrämlingar nådde rekordhöga höjder under 2018.

Tysk säkerhetstjänst övervakar Alternativ för Tyskland

TYSKLAND. Tyska säkerhetstjänsten utreder det största oppositionspartiet Alternativ för Tyskland (AfD) för extremism, och har redan satt delar av partiet under övervakning.

Angela Merkel vill att EU-länder ska “ge upp sin självständighet på ett ordningsamt sätt”

EUROPA. Angela Merkel vädjar till EU:s medlemsstater att ge upp sin självständighet till Bryssel på ett ”ordningsamt” sätt.

Ledaren för judiskt finansföretag vill ta över efter Merkel

JUDISK MAKT. Kansallinen Vastarinta skrev förra veckan om att det globalistiska, judiskledda finansföretaget BlackRock i Tyskland blivit föremål för polisens husrannsakan. Till fallet hör också viss dramatik då BlackRocks tyska avdelnings ordförande nu vill ta över CDU efter att förbundskansler Angela Merkel avgår.

Merkel ger pris till judiskt integrationsprojekt

JUDISK MAKT. Pris delas ut till judiskt projekt som nominerats av judiskt råd för fortsatt judiskt integrationsstöd till muslimer i Tyskland.

Traditionella partier tappar i Bayern – invandringskritiker går framåt

EUROPA. Delstatsvalet i Bayern blev till en förlust för traditionella partier medan Alternativ för Tyskland gick framåt.

Stefan Löfven efter möte med talmannen: “Utesluter inte storkoalition”

POLITIK. Idag håller riksdagens talman återigen talmansrunda med riksdagens partiledare. Efter sitt möte med talmannen låter Stefan Löfven hälsa att han inte utesluter att en storkoalition bildar regering, samma typ som regerar i Tyskland.

Kippavandring stoppad efter hot

SIONISM. En så kallad kippavandring till stöd för judar i Tyskland fick stoppas efter hot mot deltagarna.

Tysk stad inför tillfälligt stopp för främlingsinvasionen

FRÄMLINGSINVASIONEN. I ett försök att stävja det kraftigt ökande invandrarvåldet förbjuder nu den tyska staden Cottbus vidare invandring.

Uppror mot förslag om muslimska helgdagar i Tyskland

TYSKLAND. En minister i Angela Merkels regering som har föreslagit att Tyskland ska börja fira muslimska högtider möts av kraftiga protester.

Tysk minister varnar för ny finanskris

EKONOMI. Tysklands avgående finansminister Wolfgang Schäuble slår larm för att den ökande skuldsättningen kan försätta världen i en ny finanskris.

Varannan misstänkt brottsling i Berlin är utlänning

TYSKLAND. Invandringsvurmare hävdar ibland att massinvandringen inte ökar brottsligheten. Nu visar polisstatistik på att nästan hälften av Berlins misstänkta brottslingar inte ens har tyskt pass.

Ny valseger för Merkel samtidigt som invandringskritiker blir tredje största parti

TYSKLAND. När valresultaten till tyska förbundsdagen trillar in konstateras det att Angela Merkel ytterligare en gång blir valets segrare. Samtidigt verkar invandringskritiska Alternativ för Tyskland komma in på tredje plats med 13 procent av rösterna.

Reinfeldt: ”Merkel är den enskilt viktigaste politikern inom EU, och busigare än man tror”

UTRIKES. Under fredagen gick Fredrik Reinfeldt ut och tokhyllade Angela Merkel inför förbundsdagsvalet på söndag. Han säger sig bland annat tycka att hon är den enskilt viktigaste politikern inom EU samtidigt som han också berättade att hon är lite busig.

Valförlust för tyska socialdemokrater

UTRIKES. Söndagens delstatsval i den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen blev en svidande förlust för socialdemokratiska partiet SPD. Samtidigt går borgerliga CDU framåt, medan invandringskritiska AfD för första gången väljs in i delstatsparlamentet.

Dålig stämning när Trump tog emot Merkel i Vita huset

USA. Tysklands förbundskansler Angela Merkel besökte under fredagen USA:s president Donald Trump i Vita huset. Stämningen var stundtals kylslagen mellan världsledarna när bland annat handel, relationerna till Ryssland och finansieringen av Nato skulle diskuteras.

Två av tre tyskar vill bli av med Merkel

TYSKLAND. Angela Merkels folkutbytespolitik fortsätter att skapa missnöje bland tyska folket. Nu vill nästan två tredjedelar av tyskarna inte se henne omvald till förbundskansler.

Angela Merkel är på Sverigebesök

POLITIK. Tysklands impopulära förbundskansler Angela Merkel befinner sig i Sverige under tisdagen på en blixtvisit för att träffa statsminister Stefan Löfven för att diskutera EU:s framtid, säkerhet och migration.

Angela Merkel ska bekämpa hatiska kommentarer på internet

CENSUR. Angela Merkel stöttade under onsdagen en rad åtgärder som är till för att inskränka yttrandefriheten på internet.

AfD ser ut att besegra Merkel på hennes hemmaplan

TYSKLAND. Idag hålls val till Mecklenburg-Vorpommerns delstatsparlament. Vallokalsundersökningar visar på att Tysklands förbundskansler Angela Merkel kommer att bli besegrad av det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland i Merkels hemstat.

Stödet för Merkel rasar – AfD går framåt

TYSKLAND. Stödet för den tyska förbundskanslern Angela Merkel rasar samtidigt som det invandringskritiska partiet Alternative für Deutschland går starkt framåt och ser ut att komma in i förbundsdagen.

Invandringskritiskt parti vill internera invandrare på öar

TYSKLAND. För att lätta på massinvandringstrycket har det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland föreslagit att förflytta invandrare till öar utanför Europa. Detta förslag kommer efter att landets allt mer impopuläre förbundskansler Angela Merkel bett tyska storföretag att anställa fler invandrare.

Merkel fortsätter att tappa stöd

TYSKLAND. Stödet för folkförrädaren Angela Merkel fortsätter att sjunka med ytterligare 12 procent. Det visar att en viss del av tyskarna har vaknat och tröttnat på den förda folkmordspolitiken. I mätningen vill tyskarna även hålla Turkiet utanför Europa.