Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nazispottings nya hemsida avmaskerad innan lansering

AVSLÖJANDE. Sajten Avmaskerat fortsätter att avslöja information kring åsiktsregistrerarna på Nazispottning. Denna gång rörande en kommande hemsida.

Brittisk polis åsiktsregistrerar barn – samlar uttalanden i ett register

STORBRITANNIEN. Polismyndigheten i Storbritannien har öppet börjat åsiktsregistrera folk. En 14 årig flicka som i skolan hade sagt att det bara finns två kön, skrevs upp i ett register av polisen - trots att hennes uttalande inte bedömdes vara brottsligt.

Skola polisanmäler elever för åsiktsbrott – läste högt ur ”Mein Kampf”

YTTRANDEFRIHET. Två elever på Katedralskolan i Lund har anmälts för åsiktsbrottet ”hets mot folkgrupp” sedan de på skolan uppmanat en eller flera personer att läsa högt ur självbiografin ”Mein Kampf” av Adolf Hitler.

Försvarsmakten i ny kampanj för homolobbyn

HOMOLOBBYN. Försvarsmakten ska delta 2020 års så kallade "pride" evenemang, i samband med detta lanserar man kampanjen "Vår styrka består av olikheter". Man berättar också att man ska ta hårdare tag mot "ovälkommet beteende".

Uppsalaforskare lanserar ny metod att åsiktsregistrera medborgare

YTTRANDEFRIHET. Forskare vid universitetet har utarbetat en ny metod för att upptäcka och registrera politikerförakt hos medborgarna på automatisk väg.

Sosse efter ledsamt besök på Lesbos: “Skapa asylansökningssystem på Internet”

POLITIK. Efter att ha besökt den grekiska ön Lesbos och sett alla främlingar i så kallade flyktingläger blev den socialdemokratiske riksdagsmannen Magnus Manhammar "arg, ledsen och förtvivlad". Nu vill han göra det enklare att söka asyl i Europa genom exempelvis ett elektroniskt asylansökningssystem på nätet.

“Flätor, klänningar och runor” ska avslöja nationellas barn

TYSKLAND. En kulturmarxistisk stiftelse har givit ut en broschyr för att hjälpa lärare att "avslöja" nationalisters barn.

Svensk myndighet bedriver åsiktsregistrering – Nordfront drabbat

ÅSIKTSREGISTRERING. Den statliga myndigheten Svenska Institutet berättar själva på sin hemsida att de har åsiktsregistrerat svenska medborgare med hjälp av en lista på över 12 000 Twitterkonton. Listan, där även Nordfront finns med, är till för att stänga ute de som anses ha ”fel åsikter” från Sveriges representativa Twitterkonto @sweden.

Systemet är livrädda för oss!

  KOMMENTAR. Sebastian Elofsson kommenterar här den folkfientliga och privatägda underrättelsetjänsten Expos "kartläggning" av Motståndsrörelsens aktivister.