Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Pågående terrorattack i Wien – flera döda och skadade

UTRIKES. En attack inträffade under kvällen vid en synagoga i Wien, där även skott avlossats i de centrala delarna av staden. Flera personer uppges ha skadats och en person ska ha dödats vid attacken. Liveuppdatering avslutad

Israel bombar i Mellanöstern varje dag sedan 11 augusti

TERRORSTATEN ISRAEL. Sedan 11 augusti har Israel bombat Västbanken varje dag eller natt. Även Syrien och Libanon har bombats. Internationella massmedier håller tyst.

Turkiets offensiv i nordöstra Syrien inledd

UTRIKES. En militär insats inleddes idag av Turkiet i nordöstra Syrien.

Knivattack i München – fyra skadade (uppdaterad)

TYSKLAND. Flera personer har skadats i en knivattack i centrala München. Den misstänkte gärningsmannen är fortfarande på fri fot.

HBTQ-extremister provocerade fram bråk i Charkiv

FILM. HBTQ-aktivister attackerades i staden Kharkiv i östra Ukraina den 17 maj vid ett möte för att uppmärksamma den så kallade internationella dagen mot homofobi och transfobi.

Säpo har lagt ned utredningen kring attacken mot Åkessons hus

INRIKES. Efter att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons hus blev attackerat med med ägg kopplades Säpo in för att utreda fallet. Det har nu visat sig att attacken mest troligt handlade om ett “pojkstreck”.

Antifascister kastade in ammoniakbomb i fel lägenhet

BROTT. En man och en kvinna i Mölndal vaknade av att någon kastat in ett föremål i deras lägenhet som sedan visade sig vara en ammoniakbomb som var avsedd för deras granne.

Knivdåd ombord på tåg i Schweiz

SCHWEIZ. En man beväpnad med kniv gick under lördagen till attack på ett tåg i kantonen St. Gallen i Schweiz. Sju personer uppges hittills vara skadade. Gärningsmannen beskrivs som en schweizisk medborgare.