Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Avpixlat går i graven och blir Samhällsnytt

ALTERNATIVMEDIA. Den counterjihadistiska och Sverigedemokratiskt närstående sajten Avpixlat går nu i graven och ersätts av Samhällsnytt.

Avpixlat förnekar att man sprider antisemitism efter kritik från SKMA

MEDIA. Krönikören Rolf Malm fick den 16 april publicera en krönika på Avpixlat där han tog upp judarnas centrala roll i att omvandla Sverige till en mångkultur. SKMA – Svenska Kommittén mot Antisemitism har nu anklagat Avpixlat för att sprida antisemitism vilket webbtidningens chefredaktör Mats Dagerlind förnekar.

SD-tidning uppmanar sina läsare att stödja terrorister

SIONISM. Den sverigedemokratiska nättidningen Avpixlat gick tidigare i veckan ut och uppmanade sina läsare att stödja skurkstaten Israel genom att handla de israeliska varor som Palestinagrupperna i Sverige uppmanar folk att bojkotta.

SD-politiker lämnar sina uppdrag efter hetskampanj

INRIKES. Sverigedemokraten Katarina Broman har under de senaste åren arbetat för den invandringskritiska bloggen Avpixlat där hon bland annat ifrågasatt familjen Bonniers stora mediala makt i Sverige. Nu väljer hon självmant lämna sina uppdrag för partiet efter att den svenskfientliga bloggen Inte rasist men… startat ett drev mot henne.

Kort sammanfattning av Putilov-fallet

MEDIA. Aftonbladet har polisanmälts efter att de hängt ut en journalist som har skyddad identitet. Turerna kring uthängningen har varit väldigt märkliga och har involverat Chang Frick som genom Nyheter Idag dragit in Kent Ekeroth och Avpixlat i härvan.

Sverigedemokratisk bögparad får kalla handen av HBTQ-etablissemanget

INRIKES. Andra upplagan av Pride Järva gick igår av stapeln. Initiativet, som är kopplat till Sverigedemokraterna, möttes likt ifjol av kritik från HBTQ-etablissemanget.

Åsiktstaket i Avpixlats kommentarsfält tillfälligt höjt?

MEDIA. Avpixlats åsiktstak ser ut att vara tillfälligt höjt sedan några veckor tillbaka. Ämnen som Barbara Spectre och sionism har setts diskuteras i kommentarsfälten utan att moderering har skett.

Kvinnlig föreståndare för asylboende har sex med asylsökare

ASYLINDUSTRIN. En kvinnlig föreståndare för ett asylboende har enligt Avpixlat haft sex med flera asylsökare och utsätter sina egna barn för fara genom sina sexuella relationer.