Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Flykting” som brände ner sitt flyktingboende antas ha rest hem – slipper åtal

MÅNGKULTUREN. Rättegången mot den rasfrämmande "flyktingen" som brände ner sitt boende i Blekinge ställs in.

Varning för folkförrädare! – Uppdaterad med film

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under natten genomförde Näste 3 en massiv avspärrningsaktion i Skåne och Blekinge med syftet att sända ett tydligt budskap till kommuninvånare och lokala förrädarpolitiker. MED FILM!

Storsatsning – Blekinge vill göra rasfrämlingar vältränade

BLEKINGE. Blekinge satsar nu på att göra vuxna rasfrämlingar vältränade. Projektet som heter ”Hälsa för alla – Idrott, kultur och integration” och ska omfatta 250 deltagare från hela länet. Personligt schema och personliga tränare gratis – något som också önskas av träningsintresserade etniska svenskar.

SD-fest i Sölvesborg med sydamerikansk DJ och sommartal med Åkesson

SÖLVESBORG. För sjunde året i rad håller Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sitt traditionella sommartal i Sölvesborg. I år utvecklar partiet sommartalet till en större fest och till dagarna två vill SD locka sympatisörer från hela landet.

Lärare skickade sexmeddelanden till 13-årig elev – frias av tingsrätten

BLEKINGE. Den 27-årige lärare som skickat sexmeddelanden till sin 13-årige elev, frias nu på alla åtalspunkter av tingsrätten i Blekinge. Enligt tingsrätten kan det inte uteslutas att läraren skickat sexmeddelandena till flickan i syfte att skämta.

Busschaufförer tvingas köra med “prideflaggor” mot sin vilja

KARLSKRONA. I samband med att homofestivalen Pride pågår i Karlskrona tvingas stadens busschaufförer att köra runt med regnbågsflaggor. Efter att dett uppmärksammats i sociala medier att vissa chaufförer tagit ner flaggorna i protest går nu deras arbetsgivare ut i media och hotar med "konsekvenser" för alla chaufförer som vägrar köra runt med prideflaggor.