Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Brå: Pedofiler övergår allt mer till ”sugardejting”

Gärningsmännen får oftast villkorlig dom + böter – om de fälls Fängelsedomar är ovanliga.

Superchocken: Rånare ofta invandrare – offer ofta svenskar

”Rasisternas” påstående bekräftas i rapporten Andra gången på kort tid som ”invandringsmyt” bekräftas.

Brottsförebyggande rådet ska föra statistik över folks bakgrund kopplat till rån

BROTTSSTATISTIK. Brottsförebyggande rådet (BRÅ) ska åter igen börja föra statistik över ”etnicitet” kopplat till ungdomsrån, efter hårt tryck från folket och alternativmedia. Egentligen är det endast folks ”bakgrund” man ska redovisa.

Lyxvåning ägd av polisstiftelse bebos av Brå:s generaldirektör

KORRUPTION. Generaldirektören för Brå, som har till uppgift att granska polismyndighetens arbete, bor i en paradvåning – som ägs av polismyndigheten.

Brå-rapport: Åtta av tio sexuella ofredanden på simhallar begås av människor med utländsk härkomst

MÅNGKULTUREN. Förutom den ovanstående rubriken kartlägger inte Brå etnicitet av stöket inom de två viktiga offentliga verksamheterna simhallar och bibliotek i landets kommuner.

Rån mot barn och unga ökar kraftigt

INRIKES. Personrån där offren är under 18 år ökar kraftigt.

Ny rapport visar att Brå ljuger om invandrares brottslighet – på order från regeringen

BROTT. Stiftelsen Det goda samhället har analyserat offentlig brottsstatistik från Brå och har släppt en egen rapport om brottslighet och etnisk bakgrund. Rapporten visar att Brå ljuger om invandrares brottslighet på order från makthavarna.

BRÅ: Ingen ökning av antalet sexualbrott på grund av invandringen

BROTT. I en uppenbart tillrättalagd rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå) kan man utläsa att ”invandringsvågen inte har påverkat antalet sexualbrott och att vi inte har haft någon ökning av sexualbrott under de senaste åren”, enligt juden Jerzy Sarnecki.

Brå: Varannan 15-åring i Sverige utsatt för brott

BROTTSLIGHET. 51 procent av eleverna i årskurs nio uppger att de varit utsatta för brott under de senaste tolv månaderna, enligt en färsk undersökning från Brå.

Paranoide Persson är tillbaka – kallar nationella dagisfröknar för “infiltratörer”

PARANOIA. Borlängepolitikern Kenneth Persson (S), mer känd som ”Paranoide Persson”, är tillbaka efter den så kallade Nordfrontskandalen. Denna gång pekar han ut nationella dagisfröknar som ”infiltratörer i den kommunala verksamheten”.

Poliser ”rollspelar” med invandrarungdomar: ”Ska öka förtroendet”

INRIKES. Enligt Brå är förtroendet för rättsväsendet väldigt lågt i så kallade särskilt utsatta områden. Polisen försöker därför öka förtroendet genom att ”rollspela och samtala” med invandrarungdomarna.    

Enligt ny rapport från Brå: Var sjätte pensionär utsätts för brott 

BROTT. Nästintill var sjätte person som är 65 år eller äldre utsattes under 2016 för brott. Förövarna är oftast en nära anhörig eller organiserade ligor.  

Endast 8 procent av alla våldtäkter klaras upp 

INRIKES. Antalet våldtäkter som klaras upp sjunger drastiskt. Enligt Brås senaste statistik har endast 8 procent av alla anmälda våldtäkter i år hittills klarats upp.

“Hatbrott” har ökat kraftigt

INRIKES. Brott med främlingsfientligt motiv har ökat kraftigt i polisregion nord enligt statistik från Brottsförebyggande rådet.