Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Förste transan i ”Huset” arresterad för barnporrbrott

Dömd för: kreditkortsbrott, bombhot mot sjukhus Arresterad för: stalking, falsk info till polisen, barnporrbrott.

Specialbyggt jättefängelse tar emot sina första 2000 interner

Undantagstillstånd infördes förra året 64 000 har gripits sedan dess.

Utländska ligors plundring av svenska bönder ökar

GPS:er och diesel hetast eftertraktat Bland maskiner: märket John Deere.

Studie: Större vapenägande leder ej till fler mord

Utan restriktioner kan människor skydda sig ”De flesta är laglydiga – skadar att avväpna dem.”

Planerat fängelse i ett av två län blir ett i vardera

Nya anstalter i Norrköping och Värnamo 400 platser ska ”minska trycket på häktena”.

Sverige det andra farligaste landet i världen för kvinnor

Studie rankar Sverige som farligt för kvinnor Flest våldtäkter i Europa.

Fällde ingen älg på jakten – stoppade tjuvar

Ingrep trots vad som hänt andra ”tjuvjägare” Fick bekräftat av husägaren att bilen inte var hans.

Superchocken: Rånare ofta invandrare – offer ofta svenskar

”Rasisternas” påstående bekräftas i rapporten Andra gången på kort tid som ”invandringsmyt” bekräftas.

Bidens USA: Dömda “papperslösa” brottslingar släpps innan avtjänat straff – får inte utvisas

USA. Joe Bidens akt ”Fristadsland” åberopas när dömda brottslingar som är ”ej dokumenterade migranter” släpps ut ur fängelser innan avtjänat straff – och in i det amerikanska samhället.

Mångkulturell kriminalitet på kyrkogårdar

MÅNGKULTUREN. Malmö blir först ut i landet med ordningsvakter på en kyrkogård, där drog- och vapenhandel, prostitution och stölder gjort miljön farlig för personal och besökare.

27 miljoner dollar i skadestånd till George Floyds familj

OFFERMENTALITET. Familjen till den kriminelle narkomanen Floyd, som smittad av covid-19 och hög på fentanyl avled efter att ha försökt ta sig loss under ett polisingripande – tilldelas nu 27 miljoner dollar.

Morgan Johansson om överbeläggningarna: “De är i alla fall inlåsta”

FÄNGELSEKRISEN. Justitieministern förklarar att landets proppfulla fängelser beror på ”effektivare polis” och ”skärpta straff”. Han hoppas på att gynnsamma budgetförhandlingar ska lösa krisen.

Hälften av ungdomar känner sig oroade över att utsättas för brott

INRIKES. Varannan svensk niondeklassare uppger att de känner sig oroliga för att utsättas för brott. Många ungdomar planerar sina liv för att undvika att utsättas, samtidigt uppger många att de redan har utsatts för brott.

Rapporter om gisslandrama vid Ubisofts Kanadakontor

KANADA. Ett stort antal poliser patrullerar sedan fredagseftermiddagen en gata i Montreal efter rapporter om gisslantagande i den byggnad, där videospelsföretaget Ubisoft har sitt Kanadakontor.

Omfattande europeisk polisaktion mot barntrafficking

BARNHANDEL. Sexhandeln med barn blomstrar inom EU. I en koordinerad insats i flera länder har Europol nu gripit närmare fyrahundra personer misstänkta för inblandning i hanteringen.

Systrar knivhugger vakt 27 gånger vid anmodan om att ta på ansiktsmask

SVART VÅLD. Två systrar på väg in i en sportbutik uppmanas av en vakt att ta på sig ansiktsmask och desinfektera händerna, varpå kvinnorna slår vakten med en skräpkorg och knivhugger honom 27 gånger. Kvinnornas advokat åberopar självförsvar.

Google stäms för kartellbildning

GLOBALISM. USA:s justitiedepartement har lämnat in en stämningsansökan mot Google rörande kartellbildning och konkurrenshämmande verksamhet i syfte att bevara egna monopolet.

Rasfrämmande maffiaklaner väljer Sverige för bidragen

FOLKUTBYTET. Rasfrämmande klaner håller Sverige i ett järngrepp. När klansystem överförs till vita länder med hög nivå av social tillit, muterar de till organiserad brottslighet.

Kulturrevolutionens “huvudstäder” förlorar federal finansiering

USA. Amerikanska justitiedepartement har underkänt jurisdiktionen som bedrivs i tre städer. Vita huset utarbetar därför riktlinjer för hur det federala ekonomiska stödet till dessa ska dras in.

Svart man i tröja med BLM-slogan sköt ihjäl tre på krog

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Mannen stegade in på den lilla krogen i staden Louisville, drog sin revolver, avrättade tre män och gick ut. Amerikanska medier anklagas för att mörka historien.

Systematisk och grov brottslighet kring “brukarimporten”

FOLKUTBYTETS PROFITÖRER. En läckt rapport från Migrationsverket sammanlänkar ett stort assistansbolag med grov brottslighet. En kommande rapport från Nationella Underrättelsecentret avslöjar att mönstret är förhärskande inom branschen.

Beväpnad “härförare” för Antifa grinar som en bebis när han grips

ANTIFA. Antifa-ledaren som är känd som Commander Red hade en eldkastare under en BLM-demo i Wisconsin i söndags. När poliser stoppade honom föll han ihop, intog fosterställning och började gråta.

Greider stoppar våldet

VÄNSTERBLIVENHET. Så löser Göran Greider det eskalerande våldet: Låt folkutbytet fortgå, överför mer medel från svenskar till icke-svenskar, omöjliggör separation.

Polisen går ut med rikslarm efter fritagna förbrytare – hemlighåller namn och bild

INRIKES. På onsdagskvällen fritogs två grovt kriminella från Råby ungdomshem i Lund. Polisen har gått ut med rikslarm efter rymlingarna men har valt att hemlighålla namn och utseende på de båda.

Kraftigt eskalerande brottsvåg i stora städer i hela USA

KULTURREVOLUTIONEN. Webbsidan Zerohedge beskriver ett USA där våldsbrotten i stora städer florerar som aldrig förr, demoraliserade poliser begår självmord och medier mörkar med rapporter om ”fredliga protester”.

Moderaterna tror på massinvandring utan brottslighet – om de får styra

INRIKES. Två moderater vill lösa den invandrarrelaterade grova brottsligheten genom fortsatt massinvandring – men under moderat ledning istället för socialdemokratisk.

Polisaspiranter drillas i kulturmarxism

INRIKES. På polisutbildningar i Sverige idag skolas poliser i att anta ett ”normkritiskt intersektionellt” perspektiv. De får lära sig att erbjuda individer tillhörande ”utsatta grupper” positiv särbehandling. Frågor har väckts om hur detta påverkar rättssäkerheten.

Prideaktivist döms för förtal

HOMOLOBBYN. En kvinna som arrangerat en HBTQP-festival döms för förtal och sexuellt ofredande.

Polisen rädd att hamna i fotbollskriminellas fällor

MÅNGKULTUREN. Gängkriminaliteten har nått fotbollsläktarna. Bengaler är ett problem men det värsta är matchfixning.

Lågintelligenta ska slippa straff i England

LAGSTIFTNING. I England och Wales föreslår Straffrådet att människor med ”mild grad av efterblivenhet” ska slippa straff, även för våldsbrott. Det innebär att rasfrämlingar från bland annat Afrika ofta kommer att slippa straff eftersom de har så låg IQ.

Rasfrämling kastade stenar på passerande bilar – “Jag vill bli politiker”

BROTT. En 25-årig rasfrämling åtalas för att ha stått på en gångbro över E4:an och slängt ner stora stenar på förbipasserande bilar. Han anger i polisförhör att han vill bli politiker och ”förbättra samhället”.

Man dödad med yxa i Tumba

BROTT. På fredagsmorgonen höggs en man ihjäl med kniv och yxa i samband med ett bråk i Tumba utanför Stockholm. En misstänkt gärningsman har gripits.

Fem gripna efter kidnappningsdrama i Täby

BROTT. Fem personer har gripits av polisen misstänkta för inblandning i ett kidnappningsdrama i Täby, där polisen på söndagskvällen hittade en man utomhus – bakbunden med en plastpåse över huvudet. Larmet som inkom till polisen klockan 21.11 på söndagskvällen innehöll uppgifter om mystiska människor i området i Hägernäs i Täby kommun norr om Stockholm. En stund senare […]

Var fjärde plats tom till höstens polisutbildning

POLISBRISTEN. Trots att det råder stor brist på poliser lyckas man inte fylla alla platser på polisutbildningen vid Umeå universitet. Inför höstterminens start står var fjärde plats tom. Trots den stora polisbristen är intresset för polisutbildningen ganska lågt och många utbildningsplatser står tomma. De senaste åren har polishögskolorna i landet dessutom haft stora avhopp. I Stockholm och […]

Kommunföreträdare i Amsterdam: “Staden förvandlas till en djungel om nätterna”

MÅNGKULTUREN. Den nederländska huvudstaden Amsterdam förvandlas till en djungel om nätterna. Detta menar stadens ombudsman, som säger att polisen totalt tappat kontrollen.

Dan Eliasson: ”Gängkriminaliteten är värre än någonsin i Sverige”

INRIKES. Rikspolischefen Dan Eliasson går nu ut och säger att gängkriminaliteten har eskalerat så pass mycket i vissa delar av landet att situationen har nått ett ”kritiskt läge”.  

Malmö har haft flest häktningsförhandlingar i år – toppar årligen statistiken 

INRIKES. Malmö tingsrätt toppar statistiken i år igen i att ha haft flest häktningsförhandlingar. Chefen för Malmö tingsrätt uppger att anledningen är att de generellt sett har grövre kriminalitet än i resten av landet, vilket då även resulterar i fler och tyngre mål att handskas med.  

Varannan misstänkt brottsling i Berlin är utlänning

TYSKLAND. Invandringsvurmare hävdar ibland att massinvandringen inte ökar brottsligheten. Nu visar polisstatistik på att nästan hälften av Berlins misstänkta brottslingar inte ens har tyskt pass.

Kvinna blev rånad och skuren i ansiktet med kniv

BROTT. En kvinna i 50-årsåldern blev under natten rånad och knivskuren av två män beväpnade med kniv i Malmö.

SR: Journalister som Tim Pool är ett “demokratiskt problem”

MEDIA. Den uppmärksammade amerikanske journalisten Tim Pools Sverigeresa är över och etablissemangsmedia fortsätter att angripa honom efter att hans reportage från det mångkulturella Sverige.