Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Hundratals rasfrämlingar drabbade samman i ökänd fransk kuststad

UTRIKES. Ett stort antal rasfrämlingar drabbade under torsdagen samman i ett storbråk i den franska kuststaden Calais. Fem personer ska ha förts till sjukhus i samband med bråket.

“Djungeln” ska tömmas och rivas

FRANKRIKE. Det stora lägret för asylsökare i Calais även kallat djungeln kommer nästa vecka att utrymmas och omedelbart rivas.

Kvinnliga volontärer i franskt “flyktingläger” anklagas för promiskuösa relationer med främlingar

FRANKRIKE. Information från volontärer som arbetar i "flyktinglägret" i Calais, även kallat "Djungeln", gör gällande att vissa volontärer regelbundet har sex med de boende. Främst ska det gälla kvinnliga volontärer som anklagas från allt från att ha sex med underåriga till att ha flera olika partners dagligen.

Fransmän demonstrerar mot invandrarlägret “Djungeln”

FRANKRIKE. Lastbilschaufförer, butiksägare och invånare i den franska hamnstaden Calais började idag sin demonstration mot det provisoriska lägret för invandrare även kallat "djungeln".

Lastbilschaufför frias från människosmuggling

EUROPA. En lastbilschaufför åtalades för människosmuggling mellan Frankrike och England. Han har hela tiden bedyrat sin oskuld och frias nu i rätten.

Poliser i Calais har fått nog

FRANKRIKE. Ett hundratal poliser har samlats för att demonstrera mot otillräckliga resurser och polis-hatande vänsterextremister. Många poliser har sagt upp sig och moralen är låg.

Homovåldtäkter stort problem i migrantlägret “Djungeln” i Frankrike

FRANKRIKE. Sju pojkar i yngre tonåren har blivit tvungna att uppsöka vård efter att ha blivit våldtagna i det ökända migrantlägret “Djungeln” i Calais bara under det senaste halvåret.

Brittisk välgörenhetsorganisation slutar ge hjälp åt “flyktingläger”

FLYKTINGKAOSET. Den brittiska välgörenhetsorganisationen Human Relief Foundation väljer nu att strypa hjälpen till "flyktinglägret" i Calais. Anledningen är att de så kallade "flyktingarna" i lägret inte är några riktiga flyktingar. Representanterna från organisationen anser att de inte haft någon anledning att lämna sina hemländer.