Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

CNN: Väst börjar ”nyktra till” om Ukraina

Informationen från kriget blir allt mer nedslående Allt färre tror på något genombrott.

Tucker Carlson lämnar Fox

Den populäre programledaren får sparken från kanalen Samtidigt sparkar CNN en av sina populära programledare.

Joe Biden

75% av demokratiska väljare vill ha bort Biden

Tre fjärdedelar vill se en annan kandidat för Demokraterna nästa presidentval Endast en folkvald president har nekats nomineringen i USA:s historia.

Professor i medicinsk etik: ”Dra in ovaccinerades rätt till hälsoförsäkring!”

De ska skuld- och skambeläggas – samt bestraffas” ”Den enda hälsoförsäkring de ska erbjudas är en som de inte har råd till.”

CNN: ”Finns inget mer skrämmande än arga vita män”

”Det är vita som står för våldet” ”Vit vrede förstör demokratin.”

CNN:s expert: “Vi ska göra livet svårt för ovaccinerade”

CORONAREPRESSIONEN. CNN:s medicinska expert sa i fredags att livet ska göras ”svårt” för vaccinationsvägrare. Hon ser obligatoriska test två gånger i veckan som lämplig initial åtgärd mot dessa.

CNN bannlyser “antisemitisk” medarbetare

JUDISKA MEDIER.CNN förklarar att man avslutar samarbetet med en frilansare baserad i Islamabad, Pakistan efter att denne publicerat en tråd av inlägg på Twitter, där han hyllar Adolf Hitler.

Jude sprider prosemitism och hat mot CNN-ankare i ryska RT

JUDISKT LIDANDE. Miljöaktivisten Mitchell Feierstein hetsar mot Christiane Amanpour för att hon förminskat förintelsebluffens betydelse när hon kritiserat Donald Trump.

Judiskt transbarn används av CNN i Elizabeth Warrens presidentkampanj

KULTURMARXISM. Den judiska flickan ”Jacob” som varit en mediefigur för transbarns rättigheter i USA släpps fram i kampanjen för demokraternas presidentkandidat Elizabeth Warren.

USA allt närmare statskupp

UTRIKES. En ”statskupp i slowmotion” kan vara igångsatt i USA, efter att president Trumps rådgivare gripits i en militärliknande attack utförd av 29 FBI-agenter. Av en ”slump” var CNN på plats och bevakade tillslaget.

Trump portar CNN-journalist: “Du är en folkets fiende!”

USA. CNN-journalisten Jim Acosta har länge varit en nagel i ögat för Donald Trump, framförallt under hans presskonferenser. Men när Acosta knuffade en kvinnlig Vita huset-praktikant i ett försök att slippa lämna över mikrofonen under en pressträff fick Trump nog och portade honom.

Lögnpressen stoppar Trumps kampanjfilm – anklagas för rasism

USA. Inför dagens så kallade mellanårsval har nu till och med Fox News stoppat Trumps kampanjfilm mot illegal invandring. Filmen visar bland annat hur en illegal invandrare som åtalas för mord säger att han snart ska byta sig ut och döda fler.

Trump om brevbomberna: “Medierna har ett stort ansvar”

USA. Efter gårdagens uppståndelse i USA då flera toppar inom det vänsterliberala etablissemanget fick brevbomber hemskickat var det många som försökte lägga skulden på president Donald Trump. Men Trump slår tillbaka och säger att media har ett stort ansvar för det uppskruvade tonläget.

Stort pådrag i USA – Clinton, Obama, CNN och Soros har fått brevbomber

UTRIKES. Personer med kopplingar till det globalistiska och vänsterliberala etablissemanget i USA har under dagen fått brevbomber skickade till sig. Nordfront följer utvecklingen av händelsen, som nu beskrivs som ett terrordåd. Uppdaterad 22:55

Nyhetsankare från CNN sparkades efter antijudiskt uttalande – rekryteras av RT

MASSMEDIA. Efter att ha antytt att judar är en minoritetsgrupp med mycket makt sparkades det kubanskättade nyhetsankaret Rick Sanchez från CNN. Nu har han rekryteras av det ryskägda mediebolaget RT, där han kommer att få sin egen nyhetsshow.

Pressekreterare Sean Spicer avgår i protest mot Trump

USA. Vita husets pressekreterare Sean Spicer avgår i protest mot att Donald Trump utsett en ny kommunikationsdirektör.

VIDEO: Ett trollat CNN greppar efter halmstrån

MEDIA. En video har börjat cirkulera på nätet där Jake Tapper från den judiska nyhetskanalen CNN gör allt för att rädda ansiktet på sig själv och sin arbetsgivare efter den enorma trollningen av ”Alt-right”-sympatisörer på ett Internetforum.