Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Allt som glimmar är inte false flag

KOMMENTAR. Nordfronts nyhetsredaktör skriver om varför terrordåd och masskjutningar inte beskrivs som "false flag" på Nordfront.

Malaysia tror inte på västs förklaringar av nedskjutningen av MH17

FALSKFLAGG. Malaysia tror västvärlden ljuger om att det skulle ha varit Ryssland som sprängde passagerarflygplan MH17 i juli 2014.

Svart skådespelare iscensatte fejkad rasistattack mot sig själv – frias nu av svart domare

UTRIKES. Den svarta skådespelaren Jussie Smollett iscensatte en hatattack. Syftet ser ut att ha varit att spä på etniska motsättningar i USA, driva på rashat mot vita och få uppmärksamhet. Trots att allt tyder på att Smollett själv iscensatt händelsen läggs åtalet ner.

BBC-producent: Bilderna från “gasattackerna” i Syrien var falska

SYRIEN. Riam Dalati har bevis för att USA:s och Israels påståenden om att Syriens president utförde terrorgassprängningar mot den egna befolkningen var falska. Nu vill Ryssland ha ett officiellt utlåtande från BBC.

Ryssland: Vita hjälmarnas falska gasattackfilmer sprids snart till medierna

UTRIKES. Ryssland fortsätter sin informationsspridning om främmande inblandning i Syrien och hävdar att de tidigare förberedda falska kemvapenattackerna nu har spelats in och ska distribueras.

Vänsteraktivist klottrade på kyrka – skyllde på rasister

USA. Kort efter presidentvalet i november klottrade en vänsteraktivist i USA ”Heil Trump” och ett hakkors på den kyrka han arbetade för. Efteråt skyllde han på rasister men har nu själv erkänt.

Statskuppen i Turkiet – planerad av Erdogan?

TURKIET. Erdogan tog verkligen tillfället i akt att rensa ut sina politiska motståndare efter den planerade men misslyckade statskuppen för två veckor sedan. Är det rimligt att anta att han visste om att den skulle ske i förväg och lät den fortgå för att i efterhand kunna stärka sin egen position ytterligare?

Asylsökare i Överkalix hotar sig själva?

FRÄMLINGSINVASIONEN. Sedan det enda hotellet i den lilla norrbottniska kommunen Överkalix gjordes om till asylboende har ett flertal påstådda hot mot de asylsökande ”uppdagats” och blåsts upp av lokalmedia.