Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Pedofilträsket i Dalarna del 5: Den dömde pedofilen Göran bor bredvid en förskola

PEDOFILTRÄSKET. I del fem av artikelserien "Pedofilträsket i Dalarna" får vi stifta bekantskap med Göran Spångberg, en dömd pedofil som bor bredvid en förskola.

Pedofilträsket i Dalarna del 2: Möt Michael Janbjer, superpedofilen från Falun

PEDOFILTRÄSKET. I den andra delen av artikelserien "Pedofilträsket i Dalarna" har turen kommit till Michael Janbjer, som sitter fängslad efter ett stort antal sexövergrepp mot barn.

Ovanligt fynd – gammal dalahäst hittades vid utgrävning i Falun

FALUN. Ett ovanligt fynd gjordes på fredagen vid en utgrävning i centrala Falun då en gammal dalahäst hittades i jordmassorna. Trähästen bedöms vara från mitten av 1800-talet.

Hakkorsattack på grisar i Dalarna

FALUN. Någon har målat hakkors på två grisar tillhörande Naturskolan i Falun. Polisen rubricerar det hela som skadegörelse.

Omval i Falun – valresultatet ogiltigt

VAL. 145 oräknade valsedlar i Falun i höstens val orsakar nu omval.

Sonen till kommunchef avlönades med skattepengar i 14 år utan att arbeta

KORRUPTION. En enhetschef i Falu kommun har ordnat så att hans son har varit anställd av kommunen sedan 2004 utan att arbeta.

Förtidsröster räknades inte – kom in för sent

VALÅR. 145 förtidsröster i Falu kommun har inte kommit med i rösträkningen eftersom de levererades för sent.

Korrupt tingsrätt tror sig kunna tvinga motståndet till passivitet

KOMMENTAR. Vera Oredsson dömdes idag för en gest som ingen har sett, eftersom hon är en "känd nationalsocialist". Simon Holmqvist kommenterar ytterligare en rättsosäker dom mot en systemkritiker i demokraturen Sverige.

Paulina Forslunds tal på 1 maj

1 MAJ. Här kommer Paulina Forslunds tal från Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Falun på första maj.

Segermarschen fortsätter!

KOMMENTAR. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson ger här en kortare sammanfattning av demonstrationen i Falun.

Talare första maj

DEMONSTRATION. Det är ungefär en vecka kvar till Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Falun. Nordfront presenterar här vilka som ska hålla tal den första maj.

Frihet åt Nordens arbetare!

KOMMENTAR. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson bemöter här lögnpressens hets om demonstrationsförbud i Falun och uppmanar alla nordiska arbetare att marschera i Motståndsrörelsens led den första maj för frihet och bröd.

Somaliern häktad

  MÅNGKULTUREN. Idag kl 16:00 inleddes en ny häktningsförhandling i målet mot den somaliske man vi tidigare skrivit om som är misstänkt för våldtäkt mot en kvinna i 80-årsåldern. NM:s utsände var på plats för att följa förhandlingen.

Somalier anhållen för våldtäkt

MÅNGKULTUREN. Den 23-åriga somaliern som misstänks för att, för en vecka sedan, ha våldtagit och rånat en 84-årig kvinna i Falun släpptes i tisdags då tingsrätten inte ansåg att bevisen var tillräckligt starka för att häkta mannen. Han hade uppgivit ett alibi för tidpunkten. Detta gjorde att rådman Karin Hellmont inte ens ansåg att det fanns skälig misstanke mot honom. Samma dag, endast cirka tre timmar senare anhölls samma person åter då polisen spräckt hans alibi.