Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ukrainsk flyktingflicka fann ingen trygghet i amerikansk ”minoritetsskola”

Flydde kriget – vill nu åka tillbaka Ukrainska Yana mötte mångkulturella väst.

Filter ger Thomas Jackson rätt: Föräldrar tvingade sina barn spela apatiska för att få uppehållstillstånd

SVERIGE. I en ny granskning framkommer det att barn blivit tvingade av sina föräldrar att låtsas vara apatiska för att lura svenska myndigheter och göra det enklare för familjen att få uppehållstillstånd i landet.

Vårdföretaget Attendo in på börsen

INRIKES. Vårdföretaget Attendo, som gör stora vinster på välfärden, ska nu in på börsen. Förutom att driva hemtjänst och äldreboende driver Attendo även boenden för så kallade ensamkommande ”flyktingbarn”.

Migrationsverkets chef vädjar om hjälp

MASSINVANDRING. Migrationsverkets generaldirektör skickade nyligen ut ett nödrop angående den stora ökningen av så kallade ensamkommande ”flyktingbarn” till Sverige. Han vädjar om hjälp.

“Flyktingbarn” kladdade avföring i sitt boende

INRIKES. Missnöjda flyktingbarn gick lös på inredningen och smetade avföring i köket. Föreståndaren har kontaktat saneringsfirma.

Kommunanställd för “ensamkommande flyktingbarn”: “De ljuger om allt”

FLYKTINGINDUSTRIN. I ett exklusivt reportage i Nya tider avslöjar en god man för ”ensamkommande flyktingbarn” hur dessa ljuger om sin ålder, sin bakgrund och om att de är fattiga.

Flyktingbarnet bet och sparkade ordningsvakterna

MALMÖ. Tidigare i år höll två ordningsvakter kvar två minderåriga ”flyktingbarn” på Malmös central. Ingripandet skapade ett ramaskri i svensk media där vakterna kritiserades för att vara onödigt brutala. Nu rapporteras det mer tystlåtet om nytt filmmaterial som visar hur pojken bet och sparkade ordningsvakterna.