Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Politikerna höjer sina löner

Höjs med två procent för alla 349 ledamöter Det osäkra ekonomiska läget uppges som ett motiv.

Sverige toppar ännu EU:s ”frikostighetsliga” för medborgarskap

860 tilldelade medborgarskap per 100 000 invånare Syrien, Somalia och Afghanistan vanligaste ursprungsländer.

USA: Endast ett påskyndat folkutbyte uppges kunna rädda ekonomin

”Ger ett ändlöst flöde av billig arbetskraft!” ”Ekonomin kräver nya armador av villiga och okräsna konsumenter.”

Politikerna har ansikten som är lätta att glömma men svåra att förlika sig med

OPINION. Efter två kontroversiella debattartiklar av Anna Björklund frågar sig Simon Holmqvist varför det är så lätt att hata politiker men samtidigt så kontroversiellt.

Löfven flyger IS-terrorister från Syrien till Sverige

INRIKES. Stefan Löfven har via UD skickat personal för att låta flyga IS-terrorister från Syrien till Sverige. Anledningen tros vara att Löfven vill glänsa internationellt då FN uppmanat länder att ”hämta hem” sina medborgare.

Magdalena Andersson belönas – blir höjdare inom IMF

GLOBALISM. Svenska förrädarpolitiker beslutade i våras att låta svenskarna betala Somalias skuld till Internationella valutafonden. Nu får Sveriges finansminister ett toppjobb inom fonden.

Kräver ny folkräkning – för att kunna erbjuda illegala invandrare bättre boende

FOLKUTBYTET. Idag medger de flesta riksdagspartierna att myndigheterna inte vet vilka som vistas i landet. Man kräver en ny folkräkning. Men de motiv man anger för detta krav har förändrats.

Hovrätten: 100 grova barnvåldtäkter inte skäl till utvisning – RÅ överklagar

SVENSKFIENTLIGHETEN. Hovrätten mildrade fängelsestraffet och rev upp tingsrättens dom om utvisning för en rasfrämling skyldig till minst 100 grova våldtäkter mot barn. RÅ överklagar nu och åberopar ”faktorer som ska vägas mot varandra”.

KD-topp begär ordningsvakter till sitt bostadsområde på Kungsholmen

FOLKFÖRRÄDARE. Ett borgarråd bosatt på Kungsholmen anför känsligheten hos områdets boende när han kräver skattefinansierad vakthållning av området som nu drabbats av mångkulturen. Begäran avslås dock.

Sämsta året hittills för folkförrädaren Reinfeldts bolag – gör ändå miljonvinst

EKONOMI. I år gör folkförrädaren Fredrik Reinfeldts bolag sitt sämsta resultat någonsin – men går ändå med miljoner i vinst.

Hårdare försörjningskrav för invällare – ett spel för gallerierna

INRIKES. Migrationskommittén signalerar skärpning av försörjningsplikten för ”anhöriginvandrare”. S och M oskadliggör reformen med undantag.

S: “Vi vill nu begränsa asylinvandringen”

INRIKES. Socialdemokraterna lägger i Migrationskommittén fram ett förslag som kan minska ”asylinvandringen” – något. De anklagas för att lajva migrationskritik och söka förlänga coronakrisens väljarflöde från SD till S.

Ännu en kommun bekänner färg – folkutbyte viktigare än mat till skolbarn

INRIKES. I Hammarö kommun har kommunledningen frivilligt och frikostigt spenderat enorma summor på inflödet av rasfrämlingar till kommunen. Nu tvingas man spara in 2,6 miljoner – på skolbarnens mjölk. Ansvariga politiker tycks dock obekymrade.

S-topp: Bra om svenska elever lär sig arabiska i skolan

FOLKUTBYTET. Den socialdemokratiska riksdagsledamoten Olle Thorell tycker det är bra om svenska elever får lära sig arabiska i skolan, ett språk som han påpekar ”talas av många i Sverige”.

Reinfeldts regering bakom marknadsföring på arabiska av Sverige som bidragsland

MASSINVASIONEN. Den statliga myndigheten Svenska Institutet, SI, marknadsför på en arabisk version av sin hemsida Sverige som ett bidragsparadis för migranter. Nu avslöjas att det var de dåvarande moderata statsråden Ewa Björling och Fredrik Reinfeldt som var ytterst ansvariga för att den arabiska versionen kom till.

Reinfeldt om Danmarks gränskontroller: ”Livsfarligt, kommer skapa krig”

INRIKES. Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt gick idag till attack mot Danmarks gränskontroller som han menade leder till en ”fullkomligt livsfarlig” situation och kommer att ”skapa krig”.

Löfvens regeringsförklaring: “Våld från högerextrema ska tas på största allvar”

INRIKES. Stefan Löfven menar att det existerar ett problem med ”högerextremt våld” i Sverige.

SVT-veteran i hånad video – antyder att invandringskritiker kommer att torteras

INRIKES. En veteranjournalist med förflutet hos SVT har lagt upp en uppmärksammad film på Twitter där han antyder att invandringskritiker kommer att torteras.

Gillade att Annie Lööf kallades “folkförrädare” – blir Svalövs nya kommunstyrelseordförande

SKÅNE. Det står nu klart att SD tar makten i ännu en skånsk kommun när Teddy Nilsson blir kommunstyrelsens ordförande i Svalöv. Lögnpressen hetsar redan mot SD-toppen då han delat ett inlägg 2018 där Annie Lööf beskrevs som ”folkförrädare”.

Folkutbytespolitiker ihjälskjuten på sin egen gård

TYSKLAND. En massinvandringsförespråkande politiker har dödats på sin egen gård.

Reinfeldt: “Utan mer invandring kommer pensionssystemet att erodera”

MÅNGKULTUREN. Fredrik Reinfeldt upprepar sina krav att pensionsåldern måste fortsätta höjas. Dessutom måste invandringen vara hög, annars kommer pensionerna inte räcka.

Folkförrädaren Reinfeldt gör miljonvinst – tjänar nästan en miljon i månaden

EKONOMI. Före detta statsminister Fredrik Reinfeldt fortsätter dra in stora pengar. Under förra året gjorde hans företag en nettovinst på 10,7 miljoner kronor – nästan 900 000 kronor i månaden.

SVT och bostadsministern vill blanda Sveriges befolkning “överallt”

INRIKES. SVT vänder på begreppen och menar att bostadsområden utan invandrad mångfald är ”problemområden”. Bostadsminister Peter Eriksson håller med och vill blanda Sveriges befolkning överallt.

Hycklare i Skellefteå höll tyst minut över offer för deras eget folkmord

HYCKLERI. På flera platser runt om i Sverige anordnades en tyst minut för att hedra offren för terrordådet i Stockholm. Nordfront hade en fotograf på plats i Skellefteå som fotade tillställningen där.

Bonniertidning uppmanar svenskar att upplåta sina bostäder åt “nyanlända”

MEDIA. Expressen uppmanar idag på ledarplats svenskar att hyra ut sina bostäder åt nyanlända. Man förklarar hur förmånligt det kan vara rent ekonomiskt och att det skulle leda till ”verklig integration”.

“Skärpning” av partiers skyldighet att redovisa finansiering föreslås

SVERIGE. Kommittén om insyn i finansiering av partier förslår en ”skärpning” av lagen kring i vilken utsträckning politiska partier ska redovisa hur de finansierar sin verksamhet. Dock undantas bland annat ekonomiskt stöd från organisationer på arbetsmarknaden samt pengar från lotterier från redovisningsplikt.

Expolitiker gör storkovan på tomt asylhotell – skrattar hela vägen till banken

MASSINVANDRING. Turisthotellet i Ljungskile skulle bli ett asylboende men i stället betalar nu Göteborg stad 36 000 kronor per dygn för tomma platser. Hotellägaren och expolitikern Hans Jonasson gör storkovan och kommenterar det hela med att han ”skrattar hela vägen till banken”.  

Landsbygdsminster Bucht dyr i drift – språkkurser för kvarts miljon under ett år

SVERIGE. Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) har avslöjats vara dyr i drift. Bland annat ska han ha använt skattepengar till språkkurser i engelska, dyra resor och hyrbilar i samband med dessa.  

Sverige värd för internationell konferens om män och “jämställdhet” 2018

INRIKES. Sverige kommer vara värd för den internationella konferensen International Conference on Men and Equal Opportunities 2018. Det hela tillkännagavs vid årets konferens i Luxemburg.

Stockholms politiker: Öppna era hem för nyanlända främlingar

STOCKHOLM. Under 2017 ska Stockholm ”berikas” med ytterligare 5460 främlingar. En stor majoritet av politikerna i huvudstaden anser att privatpersoner ska öppna sina hem för nyanlända främlingar, detta på grund av den bostadskris som råder. Det har upprättats en krisplan där även upphandling av hotellplatser ingår.

Alla toaletter ska “könsneutraliseras” i Luleå

LULEÅ. Nu har även Luleå kommun beslutat sig för att haka på trenden med att det inte ska få finnas skilda toaletter för kvinnor respektive män. Alla toaletter inom kommunens verksamheter ska könsneutraliseras.  

Höjda arvoden till riksdagens ledamöter

SVERIGE. Riksdagens ledamöter kan se fram emot en höjning av sina arvoden. Med hänvisning till ”vad som hänt med lönerna på arbetsmarknaden” anses det att folkförrädarna i riksdagen förtjänar över tusenlappen extra i månaden.

18 miljoner till folkutbytesprojekt inom näringslivet

MASSINVANDRINGEN. Regeringen har tilldelat 18 miljoner kronor till ett projekt som går ut på att försöka finna ”kompetens” hos nyanlända främlingar och ge dessa snabbspår till eget förtagande. Det hela är en satsning som enligt de styrande ska ”främja integrationen av nyanlända” och ”öka mångfalden i näringslivet”.  

Regeringen avser inrätta jämställdhetsmyndighet: “Den feministiska politiken ska göra avtryck i människors liv”

SVERIGE. Inom ramen för den nya budgetpropositionen planerar regeringen att inrätta en ny så kallad jämställdhetsmyndighet. Detta då man önskar effektivisera sin feministiska ”jämställdhetspolitik”.

Polisen kan inte längre hjälpa vanvårdade djur – har fullt upp med förortsmänniskorna

DJURRÄTT. I enlighet med regeringens budgetproposition ska polisens uppgifter renodlas för att spara in på resurser och pengar. Inrikesminster Ygeman menar att polisen inte har tid med fall som rör vanvård av djur, utan att de hellre vill se polisen ute i förorterna.

Svenska ministrar till globalistmöte om “mångfald för alla”

KANADA. Den svenska regeringen uppger i ett pressmeddelande idag att man skickar två ministrar till ”Global Progressive Summit” i Kanada. Temat för globalistmötet är ”mångfald och välstånd för alla” samt ”innovationer och digital demokrati”.

Islam är inte problemet!

DEBATT. En grekisk skribent på The Daily Stormer menar att islam inte är huvudproblemet och att lösningen på massinvandringsproblemet i Europa står att finna i det grekiska konceptet ”eld och yxa”.

Migrationsverket bestrider fakturering från asylskeppets leverantör

MASSINVANDRINGEN. Den långa följetongen angående asylskeppet Ocean Gala verkar närma sig sitt slut. Migrationsverket vill inte betala de fakturor om 800 000 kr per dag som leverantören skickat och säger istället att de ska stoppa hela projektet. Nordfront har tidigare rapporterat om kryssningsfartyget Ocean Gala som skulle bli asylboende. Det var i höstas när massinvasionen […]

Arga tyskar jagade ut Tysklands president ur Sachsen

TYSKLAND. På Youtube sprids just nu ett klipp där arga invånare i Sachsen jagar ut Tysklands president ur den tyska staten samtidigt som de skriker ”Folkförrädare!” åt honom.

Vänsterextremister demonstrerar mot Storbritanniens utträde ur EU

STORBRITANNIEN. Vänsterextremister, däribland AFA London protesterade under lördagen mot Storbritanniens utträde ur EU.