Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Liberalerna tror att trygghetsvakter ska ”lösa problemen” i ghetto

STOCKHOLM. I den mångkulturella Stockholmsförorten Husby skulle det i våras börjat patrullera trygghetsvakter för att försöka ”lösa problemen”, men de dök aldrig upp. Nu vill vaktbolaget ha mer betalt och Liberalerna tycker att det är en kostnad som staden ska stå för.

Sista polisstationen i Järvaområdet kommer läggas ner

MÅNGKULTUREN. Enligt källor inom polisen som SVT har tagit del av kommer polisstationen i Kista att läggas ner. Detta innebär då att Järvaområdet förlorar sin sista polisstation.

“Expertgrupp” med Reinfeldt i toppen ska göra Sverige tryggare

ABSURDISTAN. En så kallad expertgrupp som ska ta fram förslag på hur det mångkulturella Sverige ska bli tryggare håller på att tillsättas. Gruppens ordförande är före detta statsministern och globalisten Fredrik Reinfeldt.

Liberalerna tar i med hårdhandskarna genom ett nytt förslag

INRIKES. För att motverka parallella rättssystem vill Liberalerna i Göteborg sätta in extra vakter i förorterna.    

Manifestation i förorten med korta kjolar

STOCKHOLM. Den 22 april kommer manifestationen ”Reclaim the suburbs” att äga rum på torget i den invandrartäta förorten Tensta i Stockholm, där deltagarna uppmanas att bära korta kjolar eller shorts.

Postnord tvingas sluta dela ut i Hjulsta av säkerhetsskäl

MÅNGKULTUR. Arbetsmiljön för brevbärarna i förorten Hjulsta utanför Stockholm har blivit så pass ohållbar att Postnord tvingats att stoppa utdelningen.

SR: Journalister som Tim Pool är ett “demokratiskt problem”

MEDIA. Den uppmärksammade amerikanske journalisten Tim Pools Sverigeresa är över och etablissemangsmedia fortsätter att angripa honom efter att hans reportage från det mångkulturella Sverige.

Bussturer i Skövde inställda efter att bussar blivit beskjutna

BROTT. Alla bussturer som går förbi stadsdelen Ryd i Skövde ställdes in under lördagen efter att flera bussar blivit beskjutna i det invandrartäta området.

Flera lägenheter totalförstörda efter brand i Husby

HUSBY. Flera lägenheter totalförstördes efter att en brand utbrutit i ett bostadshus i Husby under gårdagskvällen. Enligt ett vittne ska fyrverkerier och raketer ha skjutits i området.

Ygemans förslag: Förebyggande åtgärder

INRIKES. I de invandrartäta förorterna får polisen dagligen möta hot, våld och trakasserier. Nu har Inrikesministern haft möte med ”blåljussverige”.