Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

SD:s Hanna Nilsson utreds av polis – klädde sig som vakt

Blev tilldelad väst med texten ”ordningsvakt” på Blev anmäld av Polismyndigheten.

SD-topp i Hässleholm anklagas för att ha försökt anlita torpeder

Lovade Vittfarnas vikingaby bygglovsbesked innan ansökan ”Det låg knivar på bordet. Jag sa bara det han ville höra”.

Hässleholms kyrka utsatt för mordbrand

MÅNGKULTUREN. Sent på lördagen stack kyrkan i Hässleholm i brand. Polisen misstänker samband med muslimernas upplopp i Malmö i helgen.

Fortsatt kamp i Hässleholms kommun

Under förmiddagen den 25/3 var medlemmar från Näste 3 ute i Vittsjö igen för att fortsätta sin propagandaspridning i byn. Cirka 200 flygblad delades ut.

Flygbladsutdelning i Hässleholms kommun

Tisdagen den 24/3 var medlemmar från Näste 3 ute i Hässleholms kommun för att dela flygblad. Byavägar utanför och ett villaområde i byn Vittsjö fick ta del av information om “demokratin” Sverige.  

Kamplördag Näste 3

Lördagen den 11/1 blev en dag full av kamp för aktivistskaran i Näste 3. Vid 12-tiden samlades samtliga vid shoppingcentret C4 utanför Kristianstad där de började dela ut flygblad under vajande Tyrrunefanor. Aktivisternas närvaro uppskattades av en hel del svenskar denna dag vilket kan ha berott på den kraftigt ökade främlingskriminaliteten i staden. Efter cirka […]

Lyktstolpar reserverades åt folkförrädare i Hässleholm

Fredagen den 27 december bedrevs det kamp i Hässleholm. Nationalsocialisterna valde ut en större mängd lyktstolpar som reserverades åt folkförrädarna som propagerar för massinvandringen till Sverige. Även “NY POLITIK FÖR EN NY TID ” sattes upp på en del lyktstolpar.

Två skottskadade i Hässleholm

SKJUTNINGARNA. Två skottskadade personer hittades utomhus i Hässleholm.

Affischeringspropaganda i Hässleholm

Lördagen den 7 december bedrev Nordiska motståndsrörelsen kamp i Hässleholm då det sattes upp en större mängd affischer i staden. Vill du också vara med och rädda norden ifrån främlingsinvasionen? Skicka då din ansökan redan idag!

Hässleholms bibliotek tvingas till ytterligare åtgärder mot det ökade samhällsvåldet

MÅNGKULTUREN. Väktare och minskade öppettider prövas för att minska otryggheten på huvudbiblioteket i Hässleholm.

Ny sprängning i Hässleholm

SPRÄNGNINGARNA. En sprängladdning detonerade på en garageuppfart i Hässleholm.

Fem ungdomar anhållna för Hässleholmsbranden

BROTT. Fem ungdomar har anhållits för den anlagda branden i Hässleholm i augusti som lamslog tågtrafiken i nästan en vecka.

Hässleholmspolisen spårar ur: “Inget NMR på ryggen” på gymnasiesprängaren

INRIKES. Enligt ett uttalande från Per Cederholm, lokalpolisområdeschef i Hässleholm, fanns ”inget NMR på ryggen” på den man som orsakar explosioner på en gymnasieskola i staden.

Vice ordförande i Hässleholms kommunstyrelse “granskad” av Expo

HETSJAKT. Den 1 mars tillträdde sverigedemokraten Ulf Erlandsson posten som vice ordförande i Hässleholms kommunstyrelse. Idag, mindre än en vecka senare, publicerar svenskfientliga tidskriften Expo en intetsägande artikel om antalet delade texter från Fria tider på Ulf Erlandssons facebooksida i syfte att få honom utesluten ur Sverigedemokraterna.

17-åring mördade hemlös tysk i Hässleholm

HÄSSLEHOLM. En 17-åring misstänks för att ha knivrånat en person på dennes mobiltelefon. Vidare misstänker polisen att 17-åringen en timme senare ska ha mördat en hemlös tysk man i 50-årsåldern.

Okända män misshandlade kvinna och hund

INRIKES. Flera okända män attackerade och misshandlade en kvinna. Männen misshandlade även kvinnans hund.