Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

FILM: Judisk HBTQ-skådis till attack – stryper isländsk kvinna

NORDEN. En judisk bisexuell skådespelare har attackstrypt en isländsk kvinna.

Bolsonaro drar in stöd till hbtq-filmer

UTRIKES. Brasiliens president Jair Bolsonaro, som kallar sig själv för "stolt homofob", drar in filmstödet till 80 projekt för att stoppa statliga pengar till filmer och tv-program med hbtq-tema.

Lärare fick sparken efter att ha delat HBTQ-kritiskt inlägg

YTTRANDEFRIHET. En lärare har fått sparken från en folkhögskola efter att ha delat en artikel om hbtq-profiler som dömts för sexuella övergrepp på barn.

Polen: “HBTQ-rörelsen är ett utländskt hot”

UTRIKES. Polska regeringspartiets ledare menar att HBTQ-rörelsen är ett utländskt hot.

Brunei inför nya strikta sharialagar

HBTQP-BEKÄMPNING. Enligt nya lagar i Brunei kommer homosexuella muslimer att stenas till döds.

HBTQ-läkare häktad för våldtäkt mot barn

BROTT. En moderat HBTQ-läkare i Sundsvall har tillsammans med en annan man häktats för våldtäkt och andra liknande sexbrott mot barn. Båda männen är gifta med andra män som är läkare.

Media uppmärksammar Motståndsrörelsens aktioner mot homolobbyn och politiker

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN. I både svensk och finsk gammelmedia förfasar man sig över Nordiska motståndsrörelsens folkupplysande aktioner mot subversiv verksamhet och lögnaktiga politiker.

Islam trumfar homosexualitet i Storbritannien

STORBRITANNIEN. Muslimska protester mot "aggressiv homopropaganda" ledde till att pk-skola fick backa.

Liberaler: “Gör det straffbart att bota hbtq-personer”

HOMOLOBBYN. Tre företrädare för Liberalerna kräver att det ska bli kriminellt att försöka bota hbtq-personer med så kallad omvandlingsterapi i Sverige.

Gay-trädgårdsmästare mördade och styckade åtta partners

UTRIKES. En 67-årig homosexuell seriemördare i Kanada har erkänt att han mördat åtta sexpartners och gömt deras kroppsdelar i blomsterrabatter och krukor.

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig kurs i att bryta normer

HOMOLOBBYN. På Sveriges första HBTQ-folkhögskola utanför Tranås ges en ettårig normkritisk kurs med internatboende som efter examen ger den viktiga kompetensen "Att vara den du är!"

Annie Lööf nominerad till årets HBTQ-vän av homosextidning

GLOBOHOMO. Centerpartiets partiledare Annie Lööf har nominerats till årets HBTQ-vän av homosextidningen QX.

Vänsterextrem rasism-studie kan innehålla fel

INRIKES. Socialdemokraternas rasism-studie som gjorts via Sametinget, Umeå universitet och en vänsterextrem HBTQ-same kan vara felaktig. Resultaten kan behöva ändras, varnar nu Umeå universitet.

Regeringen vill att terrorlag även ska täcka rasfrämlingar och HBTQ-människor

INRIKES. Regeringen har givit Terroristbrottsutredningen två nya uppdrag. Bland dem att se om nuvarande terrorlagstiftning täcker rasfrämlingar och HBTQ-människor.

Bermuda först med att upphäva tidigare given rätt till homoäktenskap

UTRIKES. Folkets vilja att stoppa bögäktenskap är nu hörsammat av Bermudas politiska ledning som därmed följer Israels beslut i frågan.

Homoflaggan förbjuds av Kriminalvården

INRIKES. Homolobbyns regnbågsflagga får numera inte hissas vid landets fängelser.

Präst vill hitta pojkvän åt 4-årig brittisk prins

HBTQ(P). En brittisk präst har skapat rubriker efter att uppmanat folk till att be att 4-årige prins George ska bli homosexuell.

”Bisexuell” fritidspedagog tvingade på barnen homopropaganda

KULTURMARXISM. En kvinna som arbetar på ett fritids tyckte sig höra barnen säga ”bög i negativ bemärkning” och tog väldigt illa vid sig. Hon samlade därför de små barnen för att indoktrinera dem med ”allas lika värde” och annan HBTQ-propaganda.

Försvarsmakten fortsätter att gå homolobbyns ärenden

INRIKES. Försvarsmakten visar ännu en gång att de inte finns till för att försvara Sverige utan består numera endast av ett gäng kulturmarxister som har så kallade hbtq-frågor högst upp på agendan.

KDU:are hånar Pride: “Perversa veckan”

INRIKES. En kristdemokratisk politiker har fått kritik från HBTQ-lobbyns lakejer efter att ha kallat Pride för "perversa veckan". Politikern har nu bett om ursäkt ifall uttalandet "sårat" någon.

Förskolan ”Bävern” har “HBTQ-certifierats”

HOMOLOBBYN. En förskola i Sundbyberg har blivit näst ut att ha HBTQ-certifierats. Förskolechefen uppger att de nu passar på att mata de små barnen med ”mångfald och normkritik” så mycket det går medan de fortfarande är ”fritänkande”.

Homolobbyn möter på motstånd i Göteborg

INRIKES. Masthuggskyrkan i Göteborg valde även i år att hissa en så kallad prideflagga i samband med att det dekadenta jippot West Pride snart går av stapeln. Flaggan fick dock inte sitta kvar länge.

HBTQ-extremister provocerade fram bråk i Charkiv

FILM. HBTQ-aktivister attackerades i staden Kharkiv i östra Ukraina den 17 maj vid ett möte för att uppmärksamma den så kallade internationella dagen mot homofobi och transfobi.

Zigenska tiggare deltog i prideparad i Lund

DEKADENS. Ett 20-tal zigenska tiggare från Rumänien deltog i den så kallade prideparaden i Lund efter att ha blivit inbjudna av föreningen ”Hjälp tiggare i Lund”.

Ledare inom fotbollsklubbar utbildas i “HBTQ och normkritik”

HOMOLOBBYN. Karlshamns kommun storsatsar på att arbeta med "likabehandling", där ledare inom föreningslivet nu kommer att få gå utbildningar rörande så kallade HBTQ-frågor samt "normkritik".

Kallurs pedofilvurmande flagga uppbränd

HBTQ. Idrottsfamiljen Kallurs regnbågsflagga avlägsnades för ett tag sedan av nationalsocialister. Nu har den pedofilvurmande flaggan blivit uppbränd.

Sverige återinför värnplikten

INRIKES. Sveriges regering har beslutat att återinföra värnplikten och redan under sommaren kommer 13 000 ungdomar att kallas till mönstring.

Göteborg berikas med “HBQT-certifierad” begravningsbyrå

KULTURMARXISM. HBTQ-lobbyn har nu även gett sig på begravningsbranschen. Först ut är Göteborg som nu har fått Sveriges första så kallade HBTQ-certifierade begravningsbyrå.

Miljonstöd till spridandet av “lesbisk makt”

KULTURMARXISM. Projektet "Queering Sápmi" har beviljats ett miljonstöd till storsatsningen: ”Myter och Verkligheter - En Lesbisk Odyssé”

Fransyska kommer ut som “robosexuell” – tänker gifta sig med sin robot

DEKADENS. Nu har ytterligare en sexuell läggning uppstått och denna gång gäller det inte ens dragning till något levande. En kvinna i Frankrike har nämligen kommit ut som "robosexuell" och ämnar nu försöka gifta sig med sin egentillverkade robot.

National Geographic förespråkar “transsexualitet” hos barn

KULTURMARXISM. I en specialutgåva av den amerikanska tidskriften National Geographic används små barn för att normalisera transsexualitet bland unga.

Hormonstörande ämne i barntvål

HÄLSA. Det hormonstörande ämnet propylparaben har upptäckts i en tvål som marknadsförs för barn av Lindex. Klädföretaget poängterar dock att det giftiga ämnet är tillåtet men att de ändå väljer att dra tillbaka produkten från marknden. Den aktuella tvålen är Frost duschgel.

Ryska ambassaden: “Europa är fullt av homosexuella grisar”

VÄRLDEN. Ryska ambassaden i Storbritannien delade nyligen en bild på sitt Twitter-konto där man utmålar Europa som ett ställe fullt med homosexuella grisar.

200 000 marscherar mot homorörelsen i Paris

FRANKRIKE. 200 000 fransmän demonstrerade i helgen mot homosexuella äktenskap och för sunda familjevärderingar. Homosexuella och feministiska aktivister agerade mötesstörare och attackerade polis.

Transa blir första “kvinnliga” soldat i Storbritannien

DEKADENS. Den brittiska armén har nu fått sin första "kvinnliga" soldat. En transa som kallar sig själv för Chloe Allen.

“Utredningar” kring könsförvirrade barn är inte tillförlitliga

SVERIGE. Andelen ungdomar som söker hjälp för könsförvirring ökar lavinartat med 100 procent per år. En av dessa ungdomar var Emma som genomgick utredning och stod i kö för ”könskorrigerande” operation. Hon ångrade sig dock i sista minuten och mår idag bra och väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen.

Forskare: ”Homosexualitet och avvikande könstillhörigheter ej medfödda egenskaper”

VETENSKAP. En amerikansk tvärvetenskaplig studie visar att det inte finns några belägg för att avvikande sexualitet är medfött. Homolobbyns uttalanden om att samkönat sexuellt umgänge är förutbestämt och ”naturligt” stämmer därmed inte enligt forskarna.

Prideövergångsställe ska bli permanent

KALMAR. Kulturmarxismens utbredning vet inga gränser. Sedan förra året finns ett övergångsställe i Kalmar målat i den dekadenta homolobbyns regnbågsfärger. Efter slitage och vandalism har det målats om flera gånger under året, något som kostar mer skattepengar än om det varit målat i den korrekta färgen vit.

Indonesiens försvarsminister: ”Homosexuellas krav på rättigheter är modern krigföring”

INDONESIEN. Homolobbyn i Indonesien backar då de inte åtnjuter de privilegier som önskas. Landets försvarsminister säger att homosexuellas krav på rättigheter är modern krigföring och man menar att medborgerliga rättigheter som att få gå i skola ska skyddas men att HBTQ-rörelsen inte ska främjas.

Sveriges första HBTQ-certifierade skolor kliver ut ur garderoben

INRIKES. Nu har ett fåtal indoktrineringsinrättningar för ungdomar, däribland Ådalsskolan, blivit först i landet med att tilldelas homolobbyn RFSL:s HBTQ-certifikat.