Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Göteborgs anställda får skydda illegala invandrare trots eventuell anmälningsplikt

Kommunen ”kommer inte delta” i lagen Uppmanar till lagbrott enligt oppositionen.

Regionstyret i Värmland vill inte anmäla papperslösa

Vill att vårdpersonal ska undantas från anmälningsplikten ”De ska hjälpa människor i en svår situation och då ska man inte behöva ange folk”.

Invandrare vid Vitryska gränsen

Poliser dödade vid försök att stoppa buss med migranter

Åklagaren beskriver en målmedveten handling Inrikesministern: ”Krigshandling som kommer besvaras”.

Magdalena Andersson

Statsministerns ”svart-städerska” misstänks för brott

Invandrarkvinnan vistas i landet olagligt Berättar om vistelsen i statsministerns bostad.

Magdalena Andersson.

Illegal invandrare städade i statsministerns bostad

Statsministern anlitade städhjälp från en nicaraguanska Råkade utlösa inbrottslarm. 

Uttrycket “illegal invandrare” bannlyses inom amerikanskt gränsskydd

1984. Medan rekordhorder illegala lycksökare väller in söderifrån, agerar Bidenadministrationen språkpolis mot dem som ska skydda landets gränser – med det föregivna syftet att ”bevara allas värdighet”.

Nordfront avslöjar: Folkhögskola gömmer illegala invandrare – rektor förnekar kännedom

NORDFRONT AVSLÖJAR. Folkhögskolan i Malung har under en tid gömt illegala invandrare på området. Detta förnekar man trots avslöjande omständigheter.

”Illegala invandrare har rätt till transplantationer i Sverige”

SJUKVÅRDEN. Smer, statens medicinsk-etiska råd, som har till uppgift att ge vägledande yttranden till regering och riksdag i frågor om medicinsk etik skriver i en debattartikel att illegala migranter ska ha rätt till organtransplantationer i Sverige.

Gränspolisen: Minst 40 000 illegala invandrare i landet

INRIKES. Enligt gränspolisen finns det minst 40 000 illegala invandrare i landet, i alla fall är det så många Skatteverket ”har koll på”. Mörkertalets storlek är förstås okänt.

Regeringen vill satsa 50 miljoner på papperslösa

MÅNGKULTUREN. Regeringen med stödpartier avser att mitt i coronakrisen satsa 100 miljoner av skattepengar på ”utsatta” i samhället. Hälften av pengarna ska gå till gruppen ”papperslösa”, en omskrivning för illegala invandrare.

Illegal arbetade på Arlandas säkerhetsområde – andra säkerhetsmissen på en vecka

INRIKES. Vid rutinkontroller upptäcktes två säkerhetsmissar på Arlanda flygplats under en och samma vecka. En turist respektive en illegal invandrare arbetade på flygplatsen och hade båda tillträde till säkerhetsklassat område.

Två av tre utvisade håller sig gömda

MÅNGKULTUREN. Över 11 000 så kallade flyktingar gömmer sig för rättsväsendet och vägrar lämna landet trots utvisningsbeslut.

Sittstrejkande afghanerna behöver underhållning, enligt V-riksdagsledamot

INRIKES. Enligt ett upprop på Facebook av riksdagsledamoten Christina Höj Larsen (V) så behöver de ”strejkande” afghanerna på Norra Bantorget i Stockholm nu underhållning i form av ”teater eller bildkonst”.

30 000 illegala rasfrämlingar i Sverige som ingen vill ha – inte ens Sverige

MÅNGKULTUREN. Många statslösa personer uppehåller sig i Sverige utanför samhället. Trots utvisningsbeslut ”kan” de inte utvisas eftersom inget land vill ta emot dem. De flesta är palestinier.

“Flykting” som brände ner sitt flyktingboende antas ha rest hem – slipper åtal

MÅNGKULTUREN. Rättegången mot den rasfrämmande ”flyktingen” som brände ner sitt boende i Blekinge ställs in.

Allt fler företag anställer illegala invandrare

MASSINVANDRINGEN. Polisens utredningar om personer som vistas illegalt i landet och arbetar utan arbetstillstånd ökar. Det är ett brott där både arbetsgivaren och den person som jobbar utan tillstånd riskerar straff.

FILM: Spanska gränspolisen hittar smugglade rasfrämlingar inuti madrasser

FRÄMLINGSINVASIONEN. Polisen i Melilla hittade illegala invandrare inuti biltakmonterade madrasser.

Trump: “Sluta ge medborgarskap till invandrarbarn”

USA. Donald Trump föreslår ett stopp vad gäller utdelning av medborgarskap till barn till invandrare.

Utvisningsbeslut? – Ingen fara, var god dröj

MASSINVANDRINGEN. I den här artikeln tittar Nordfront närmare på hur svenska staten, inte bara underlåter att utvisa rasfrämlingar som inte äger någon rätt att befinna sig i Sverige, utan också ständigt anpassar hela systemet för att till och med uppmuntra dem att stanna kvar.

Afrikanske “Spindelmannen” nu fransk medborgare

FRANKRIKE. Det blev stor uppståndelse i maj tidigare i år när en illegal afrikansk invandrare klättrade upp för en husfasad i Paris och räddade ett barn som höll på att falla från en balkong. Den afrikanske ”Spindelmannen” fick träffa både borgmästaren och president Macron och har nu förärats ett franskt medborgarskap.

Finsk polis kritiseras för etnisk profilering

FINLAND. Polisen i Finland har fått motta kritik i media för påstådd etnisk profilering.  

Judisk borgmästare tipsade illegala invandrare före razzia

USA. Vita huset är upprört över judinnas hindrande av en federal myndighetsutövning.  

Folktandvården erbjuder tafsande rasfrämlingar gratis tandvård

ABSURDISTAN. För femtonde året i rad erbjuder Folktandvården gratis tandvård till de rasfrämlingar som besöker och berikar fotbollsturneringen Gothia Cup i Göteborg.

Fler marockanska medborgare utvisas från Sverige till Marocko

MASSINVANDRINGEN. Marockanska myndigheter har ändrat reglerna gällande återvändande medborgare som saknar id-handlingar. Vilket underlättat för bland annat Sverige att skicka tillbaka de så kallade gatubarnen som uppehåller sig i landet.

Gränspolisen ber bovärdar om hjälp att hitta illegala invandrare

MASSINVANDRINGEN. Gränspolisen ber nu bovärdar i Blekinge om hjälp för att hitta illegala invandrare som uppehåller sig i landet. Enligt polisen gömmer dessa sig oftast hos släktingar och vänner. Bovärdarna vägrar dock att tipsa polisen.  

Mexikan tidigare deporterad tio gånger – nu åtalad för barnvåldtäkt

USA. En Mexikansk illegal invandrare som har deporterats tio gånger ifrån USA sedan 2010 är nu åtalad för en barnvåldtäkt som uppges ha skett den 27 september i år i staten Kansas.

Illegala invandrare gömmer sig i landet

MASSINVANDRINGEN. Illegala invandrare som fått avslag på sina asylansökningar kan enligt svensk lag hållas i förvar tills avvisning sker. Trots detta beräknas närmare 50 tusen av dessa främlingar ”försvinna” fram till år 2020. Nu föreslås en skärpning av lagen och att 335 miljoner kronor avsätts till försvarsplatser.

Svenska kyrkan hjälper illegala invandrare

MASSINVANDRING. Tusentals av de illegala invandrare som befinner sig i Sverige har de senaste åren kunnat stanna kvar i Sverige efter att de gått under jorden. Under tiden har dessa kunnat få hjälp av bland annat Svenska kyrkan som bedriver flera insatser för att hjälpa och gömma personer med utvisningsbeslut.

I en galax långt borta…

SATIR. I en avlägsen framtid, närmare bestämt 6 000 000 år, har vår planets naturresurser för länge sedan tagit slut och tvingat de nordiska folken till stjärnorna för att söka ett nytt hem.

Illegala invandrare gripna i Ungern

UNGERN. Under tisdagsmorgonen grep ungersk polis ett antal personer som man misstänker har tagit sig över gränsen mellan Serbien och Ungern illegalt. Sammanlagt greps nio syrier och sju afghaner. De är de första att gripas efter att landet skärpt sina regler kring främlingar som försöker ta sig in i landet illegalt.

Danmark skärper kontrollen vid sina gränser

MASSINVANDRING. Efter att motorvägen E47 i Rödby, som först stängdes av då asylsökande använde den som väg till Sverige, återigen öppnades mellan måndagen och torsdagen skärper nu den danska regeringen kontrollen vid landets gränser.

Night of the Löfven Dead

SVERIGE/VÄRLDEN/UNDERJORDEN. Nu kan även döda asylsökare få asyl i Sverige. Bakom idén står Sveriges statsminister Stefan Löfvén.