Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Åtal mot imam efter antijudiska predikningar

Predikat om hur ”apornas och svinens avkommor” styr hela västvärlden Förlorar hyreskontrakt för källarmoské i Rosengård.

SVT beskriver Säpo-utvisad imam som “rockstjärna”

LÖGNPRESSEN. Gävle-imamen Abo Raad ska utvisas enligt beslut från Säpo och regeringen eftersom han anses utgöra ett akut hot mot rikets säkerhet. Han är nu släppt på fri fot och i en SVT-artikel om hans återkomst till Gävleförsamlingen beskrivs han som en ”rockstjärna” som tas emot i ett ”kramkalas”.

Åtal mot SÄPO-utvisad imam läggs ner

INRIKES. Åtalet om olaga tvång mot den av SÄPO frihetsberövade Gävleimamen Abo Raad läggs ner. Han anmäldes av en journalist som menar att imamen med hot tvingat honom att radera en bild.

Folket får avslag på alla överklaganden mot böneutropen i Växjö

MÅNGKULTUREN. Svenskarna får avslag på alla klagomål mot de muslimska böneutropen i Växjö.

Imam: “Rakade män orsakar homosexuella tankar”

UTRIKES. En imam i Turkiet säger i ett försök att få fler män att inte raka sig att rakade män kan få andra män att ha homosexuella tankar.

Imam liknade homosexualitet med ett virus – inget åtal trots överprövning

MALMÖ. En imam jämförde i ett tal homosexualitet med ett virus och menade att man måste beskydda barnen från homopropaganda. Imamen anmäldes för hets mot folkgrupp, men vice överåklagare i Malmö väljer nu att inte inleda någon förundersökning.

Homokritisk imam frias från HMF

INRIKES. Imamen som liknade homosexualitet vid ett virus friades från hets mot folkgrupp. Åklagaren väljer att lägga ned förundersökningen.