Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Nya Dagbladet avslöjar Tor Paulsson som mannen bakom Alternativa bokmässan och Education4Future

ALTERNATIVMEDIA. Den tidigare ND-toppen Tor Paulsson pekas ut som den hemlige och problematiske person som ligger bakom två alternativmedieprojekt som verkar ha blivit viktiga plattformar för flera andra alternativmedier.

Ingrids sionistpastor trotsar coronaviruset – håller massmöte med “Guds beskydd”

CORONAKRISEN. Var Ingrid Carlqvists reseguide och andlige vägledare under pilgrimsfärd till Israel. Nu trotsar sionistpastorn Lars Enarson regeringens coronaförbud med stort väckelsemöte i Stockholm.

Ingrid Carlqvists historierevisionistiska Twitterskryt möts av mem-tsunami

TWITTER. Den islamkritiska journalisten Ingrid Carlqvist hävdade felaktigt att hon var en av de första som talade ut om hat mot svenskar. Nu möts hon av en tsunamivåg av memer.

Ingrid Carlqvist kommer ut som tokgalen och knäppskallekristen sionist?

"NATIONALISM". I ett resereportage från sitt kontroversiella besök i den sionistiska entiteten menar Ingrid Carlqvist att "gud är nationalist" och säger att det är "fullständigt logiskt" att anse att västvärlden håller på att gå under på grund av att vi inte stödjer Israel tillräckligt mycket.

Ingrid Carlqvist besöker kristen sionist i Israel

NATIONALISM. Ingrid Carlqvist verkar ha drabbats av ett sionistiskt återfall.

Censuroffensiv: Ingrid och Marias kanal bannlyst och “Arga blattens” innehåll censurerat

CENSUR. Efter att ha angripit Swebbtv har Youtube nu ställt in siktet på den invandringskritiska kanalen Ingrid & Maria, samtidigt som "Arga blattens" innehåll censurerats.

Tingsrätten som dömde Ingrid och Conrad har begått exakt samma brott

HUMOR. Helsingborgs tingsrätt dömde förra veckan Ingrid och Conrad för ett brott de själva begått under två års tid.

Ingrid & Conrad livesände utan ansvarig utgivare – döms för grundlagsbrott

INRIKES. Under torsdagsförmiddagen meddelades domen mot Ingrid Carlqvist och Daniel "Conrad" Frändelöv som åtalades för grundlagsbrott eftersom de underlåtit att anmäla ansvarig utgivare för podcasten "Ingrid & Conrad". Carlqvist döms att betala 13 000 och Frändelöv 3 000 kronor i böter.

Ingrid Carlqvist sprider fake news: “Motståndsrörelsen vill strypa yttrandefriheten”

FAKE NEWS. Debattören Ingrid Carlqvist framhärdar i sitt påstående att Nordiska motståndsrörelsen är emot yttrandefrihet. I ett nytt blogginlägg jämför hon organisationen med det mäktiga globalistorganet FN, som är känd för sitt yttrandefrihetsmotstånd.

Ingrid Carlqvist lämnar Svegot och Det Fria Sverige

INRIKES. Den invandringskritiska opinionsbildaren Ingrid Carlqvist har meddelat att hon lämnar Det Fria Sverige och tidningen Svegot, där hon fram till nu har varit chefredaktör.

Bilden av Sverige sprids i ny kampanj som går under #SwedenSos

SVERIGE. Med hashtaggen #SwedenSos vill podcasten “Ingrid och Conrad” med flera svenskar belysa den allvarliga situationen Sverige befinner sig i till omvärlden.

Ingrid Carlqvist: “Gatestone hindrade mig från att skriva vissa saker”

MEDIA. Ingrid Carlqvist har avbrutit sitt samarbete med den kontroversiella tankesmedjan Gatestone. Hon menar att Gatestone hindrade henne från att skriva vissa saker.

Ingrid Carlqvist kritisk till gårdagens demonstration

SVERIGE. Ingrid Carlqvist skriver idag att gårdagens Pegida-demonstration i Malmö var en dödsstöt för rörelsen i Sverige.