Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Mohamed Ali från Dödspatrullen.

Gängledarens önskan: ”Hellre utvisas till Somalia än Sverige”

Danska domstolen: ”Du ska tillbaka till Sverige” Gängledaren: ”Hellre Somalia”.

Maktkamp mellan kriminella och samhället – våldsamheterna i Märsta var gängens hämnd

INRIKES. Det pågår en enorm maktkamp mellan kriminella och samhället där myndigheternas åtgärder kan komma för sent och vara för små. I början av november gick kriminella nätverk som ville demonstrera sin makt till våldsamma angrepp efter att polisen gjort en rad ingripanden mot dem.

Grundskola bannlyser “machokläder” – kan vara olagligt

SKOLAN. På Jensens grundskola har bland annat mjukisbyxor förklarats vara ”icke önskvärda”. Påbud om elevernas klädsel bryter dock enligt Skolverket mot yttrandefriheten.

“Ungdomsgäng” i Trollhättan anföll poliser och brände bilar

MÅNGKULTUREN. Upploppsliknande scener utspelade sig på Kronogården i Trollhättan på söndagskvällen.

“Ökning av dödsskjutningar har med migration att göra”

MÅNGKULTUREN. När ska politikerna tala klarspråk om gängvåldet?” frågar sig debattören Mattias Lindberg retoriskt efter riksdagspartiernas misslyckade samtal om gängbrottsligheten.

Liberalerna tror att trygghetsvakter ska ”lösa problemen” i ghetto

STOCKHOLM. I den mångkulturella Stockholmsförorten Husby skulle det i våras börjat patrullera trygghetsvakter för att försöka ”lösa problemen”, men de dök aldrig upp. Nu vill vaktbolaget ha mer betalt och Liberalerna tycker att det är en kostnad som staden ska stå för.

Filmade invandrargängets attack mot polisen – riskerar förlora jobbet

MÅNGKULTUR. Det var i måndags som ett “ungdomsgäng” eller invandrargäng gick till attack mot polisen utanför Alléskolan i Hallsberg. Privatpersonen Claes Mård befann sig på platsen och livesände händelsen på Facebook. Nu riskerar Mård att få sparken från sitt arbete efter att han sagt att det handlade om invandrarungdomar i filmen.

Polisen jagade “ungdomsgäng” med helikopter i Bergsjön

GÖTEBORG. Polisen har under kvällen sökt vad media kallar för ett ungdomsgäng i Bergsjön med helikopter. Gänget ska ha vandaliserat en spårvagn.