Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Moderaterna: “Sverige behöver ett invandringsstopp”

INVANDRING. Inom Moderaterna råder det nästan total enighet när det gäller minskad invandring till Sverige, hela 98 procent inom partiet är nämligen för det.

Ungersk politiker: “Löfvens krav på Ungern oacceptabla”

UNGERN. Ungerskt raseri kläs i diplomatiskt språk när Lőrinc Nacsa från KDNP kritiserar Stefan Löfvens krav på sanktioner mot landet.

Storbritannien ska minska antalet lågutbildade invandrare

BREXIT. Efter Brexit kommer Storbritannien att införa ett nytt system för invandring, där högt kvalificerade arbetstagare prioriteras och invandringen av lågutbildade främlingar minskas.

Nationalism vs. invandringskritik

DEBATT. The Daily Stormers grekiske skribent George Papailias har skrivit en artikel där han går igenom de fundamentala och avgörande skillnaderna mellan invandringskritiska och populistiska partier som Sverigedemokraterna och genuint nationella organisationer som Nordiska motståndsrörelsen.

Islam är inte problemet!

DEBATT. En grekisk skribent på The Daily Stormer menar att islam inte är huvudproblemet och att lösningen på massinvandringsproblemet i Europa står att finna i det grekiska konceptet ”eld och yxa”.

Professor: De som vill ha öppna gränser borde börja med att öppna sina hem

MEDIA. En professor har skrivit en artikel på Nyheter24 där han konstaterar att Sverige inte kan ta emot hur många invandrare som helst och föreslår att de som är av en annan uppfattning kan börja ta emot invandrare i sina egna hem.

Expressen hänger ut invandringsmotståndare

MEDIA. Expressen har återigen hängt ut ett antal invandringskritiker. Den här gången är det ett antal män som hyllat de som eldar asylboenden eller uppmanat andra att göra det som har blivit uthängda.